Tikibad in Duinrell opende een nieuw buitenbad: blogger Patricia waagde een duikje!

Auteur: Patricia J

Dit artikel is gepubliceerd op: 24/07/2019

Takemeto.nl was uitgenodigd voor het Duinrell Fan Event en ik mocht er met mijn dochters namens hen aanwezig zijn. Ter ere van het 35 jarig jubileum is het Tiki buitenbad uitgebreid met 5 familieglijbanen, een waterspeelhuis en een hele grote tipping bucket! Als dat geen mooie middag mocht worden!

Het event begon om 14.00 uur, maar je mocht ook al eerder naar Duinrell komen. Omdat onze kinderen nog naar school moesten, zijn we daarna direct doorgereden. Duinrell heeft een eigen parkeerterrein dus je loopt zo het park in. We mochten ons eerst melden bij de balie, waar we een bandje kregen. Nadat we even in de ballenbak hadden gespeeld, liepen we door naar het Tikibad. Daar werden we opgewacht door Rik de Kikker in een hawaïshirt. Natuurlijk dansten we even met hem en we kregen een hawaïslinger om. Er waren kraampjes waar je frietjes kon halen en drinken. Er werden ook ijsjes uitgedeeld en je kon er chips krijgen. Kortom, we kwamen echt niets tekort!

Openingsdans in het water

Om 14.00 uur was de officiële opening. Directeur en eigenaar Hugo van Zuylen van Nijevelt hield vervolgens een toespraak waarin hij vertelde over het ontstaan van het Tikibad en het nieuwe buitenbad. Daarna was er nog een officiële openingsdans en mochten we vanuit het water lekker meedansen.

Familieglijbanen!

Na het dansen probeerden we de glijbanen allemaal uit. Er zijn 4 blauwe glijbanen naast elkaar, zodat je met zijn vieren tegelijk naar beneden kunt! Ook is er een nieuwe groene familieglijbaan. Daar glij je in rondjes en uiteindelijk kom je naast de blauwe glijbanen uit.

Na het dansen probeerden we de glijbanen allemaal uit.

Voor alle leeftijden

Er zijn in totaal 3 baden in het buitenbad: een peuterbad, een ondiep bad en een diep bad. Het peuterbad is echt voor de allerkleinsten, met ondiep water en wat speelattributen. Ze kunnen er lekker spelen en klimmen. In het ondiepe bad staat de tipping bucket. Als die vol is met water valt de ton om en word je echt enorm nat! In het ondiepe bad staat ook de Boogie ride, een glijbaan met een doorzichtig stuk! En dan zijn we nog in het grote diepe bad geweest. Dat bad loopt op van ondiep naar diep, een prima plek om lekker te spelen en zwemmen.

Tip: ga eerst het park in, dan zie je nog wat. Want als de kinderen eenmaal in het water liggen, dan willen ze er echt niet meer uit!

Wij vonden het nieuwe buitenbad van Duinrell superleuk! Er is voor iedere leeftijd wel wat te beleven. Genoeg vermaak voor een hele dag! Het event duurde officieel tot 16.00 uur, maar wij bleven nog wat langer. Moe maar voldaan gingen we met een leuke goodie bag huiswaarts.

Deze blogs al gelezen?

Buitenplaats Beekhuizen: ons eerste (en zeker niet laatste) glampavontuur met peuter

Om het vakantiegevoel er na een heerlijk weekje Frankrijk een beetje in te houden, rijden we aan op Velp. En wel vanwege Buitenplaats Beekhuizen! Een...

Marta’s tripje met haar gezin naar Mallorca verliep niet zoals gehoopt: dít zijn haar learnings!

Als kersverse ouders gingen we met onze peuter voor het eerst op vakantie naar Mallorca. Een eiland dat op de kaart klein oogt, maar in...

Lekker weg in eigen land met een dreumes: wat denk je van een weekend Gouda!

Een zomer vol verre reizen zit er in 2020 niet in. Daarom gaan we lekker op pad in eigen land! Een lieve vriendin uit Gouda...

Volg ons ook!