Tikibad in Duinrell opende een nieuw buitenbad: blogger Patricia waagde een duikje!

Takemeto.nl was uitgenodigd voor het Duinrell Fan Event en ik mocht er met mijn dochters namens hen aanwezig zijn. Ter ere van het 35 jarig jubileum is het Tiki buitenbad uitgebreid met 5 familieglijbanen, een waterspeelhuis en een hele grote tipping bucket! Als dat geen mooie middag mocht worden!

Het event begon om 14.00 uur, maar je mocht ook al eerder naar Duinrell komen. Omdat onze kinderen nog naar school moesten, zijn we daarna direct doorgereden. Duinrell heeft een eigen parkeerterrein dus je loopt zo het park in. We mochten ons eerst melden bij de balie, waar we een bandje kregen. Nadat we even in de ballenbak hadden gespeeld, liepen we door naar het Tikibad. Daar werden we opgewacht door Rik de Kikker in een hawaïshirt. Natuurlijk dansten we even met hem en we kregen een hawaïslinger om. Er waren kraampjes waar je frietjes kon halen en drinken. Er werden ook ijsjes uitgedeeld en je kon er chips krijgen. Kortom, we kwamen echt niets tekort!

Openingsdans in het water

Om 14.00 uur was de officiële opening. Directeur en eigenaar Hugo van Zuylen van Nijevelt hield vervolgens een toespraak waarin hij vertelde over het ontstaan van het Tikibad en het nieuwe buitenbad. Daarna was er nog een officiële openingsdans en mochten we vanuit het water lekker meedansen.

Familieglijbanen!

Na het dansen probeerden we de glijbanen allemaal uit. Er zijn 4 blauwe glijbanen naast elkaar, zodat je met zijn vieren tegelijk naar beneden kunt! Ook is er een nieuwe groene familieglijbaan. Daar glij je in rondjes en uiteindelijk kom je naast de blauwe glijbanen uit.

Na het dansen probeerden we de glijbanen allemaal uit.

Voor alle leeftijden

Er zijn in totaal 3 baden in het buitenbad: een peuterbad, een ondiep bad en een diep bad. Het peuterbad is echt voor de allerkleinsten, met ondiep water en wat speelattributen. Ze kunnen er lekker spelen en klimmen. In het ondiepe bad staat de tipping bucket. Als die vol is met water valt de ton om en word je echt enorm nat! In het ondiepe bad staat ook de Boogie ride, een glijbaan met een doorzichtig stuk! En dan zijn we nog in het grote diepe bad geweest. Dat bad loopt op van ondiep naar diep, een prima plek om lekker te spelen en zwemmen.

Tip: ga eerst het park in, dan zie je nog wat. Want als de kinderen eenmaal in het water liggen, dan willen ze er echt niet meer uit!

Wij vonden het nieuwe buitenbad van Duinrell superleuk! Er is voor iedere leeftijd wel wat te beleven. Genoeg vermaak voor een hele dag! Het event duurde officieel tot 16.00 uur, maar wij bleven nog wat langer. Moe maar voldaan gingen we met een leuke goodie bag huiswaarts.

Deze blogs al gelezen?

Interrailen met een dreumes? Het kan! Femke vertelt!

Femke treint deze zomer samen met haar vriend en zoontje van 1 door Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië. In haar vorige blog schrijft ze over de

Rotterdam met kinderen? Ja toch niettan!

Rotterdam, wat hebben we genoten! 2 volle dagen in deze metropool zijn eigenlijk te kort, maar genoeg om een indruk te krijgen van wat de

Op babymoon naar Nepal: een tijgerexpeditie zonder tijgers (deel 3)

Het laatste deel van onze babymoon naar Nepal was een bezoek aan Chitwan National Park, waar onder andere tijgers voorkomen. Tijgers vind ik echt fantastisch.

Volg ons ook!