Tip van Annemieke: kindvriendelijk restaurant Bruis in Blaricum!

Deltazijde 3-01, 1261 ZM Blaricum

 

“De kleinere kinderen spelen beneden in de grote speelhoek (keuken, treinbaan, winkeltje) en iets grotere kinderen spelen op de speelzolder. Bij mooi weer kunnen alle kids losgaan in de speeltuin. Met een trampoline, schommel, zandbak, glijbaan en veel meer. De ouders kunnen dan lekker op het grote, zonnige terras zitten. Er is een goede verschoningsruimte en ze hebben zelfs luiers (vraag de bediening) als je die vergeten bent. Prima kaart voor ontbijt, lunch, gebak en borrel. Er is een speciale menukaart voor kinderen met gezonde opties. Je kunt er dus ook leuk eten in de avond met kids.”

 

Wat maakt dit restaurant kidsproof?

  • Openbare verschoningsruimte
  • Speeltuin
  • Speelhoek kleine kinderen
  • Speelzolder oudere kinderen
  • Kindermenukaart
  • Luiers en billendoekjes

Bekijk dit restaurant op:

Deel ook jouw tips!

Ben jij ook helemaal enthousiast over een kindvriendelijk hotel, vakantiehuis, camping of misschien wel een restaurant waar je met je baby of kind(eren) bent geweest? In Nederland of in het buitenland? Deel die kindvriendelijke accommodatie of eetgelegenheid dan met andere mama’s op Takemeto.nl! Vul het tipformulier in en vertel ons waarom jij zo enthousiast bent.

> Deel je kindvriendelijke accommodatietip!

> Deel je kindvriendelijke restauranttip!

De laatste reiservaringen en tips

Vakantiehuistip: Villa Miali Curaçao

“Afgelopen maart verbleven wij met onze kleuter van 4 en baby van 9 maanden 2 weken in een van de appartementen van Villa Miali, gelegen in de rustige villawijk Vista Royal en op een steenworp afstand van Jan Thiel Beach.”

Kinderen en slapen op vakantie: 7 tips van slaapcoach Christien

Lange zonnige dagen, eindeloos zwemmen en spelen plus een nieuwe omgeving en nieuwe avonturen: zo’n vakantie is nogal wat voor kinderen. Je zou bijna vergeten dat je kleine ook hier voldoende slaap nodig heeft, misschien zelfs meer dan thuis!

Annes eerste moeder-dochterweekendje: zo pakte ze het aan!

Sinds Puck er is, al 3,5 jaar, doen we alles samen als gezin. Van korte trips tot een 2 maanden durende reis door Zuidoost-Azië, meestal met z’n drieën. Maar dit keer alleen met mijn dochtertje.

Appartementtip: Quinta Roninho, Barro Lobo in Portugal

Afgelopen september verbleven we een kleine week in Quinta Roninho. Ruim voor vertrek sprak ik Maarten, de eigenaar, een paar keer telefonisch. Ik had een hele hoop vragen die Maarten graag voor ons beantwoordde.