Preston Palace met baby: lekker ‘weekendje’ all-inclusive

Auteur: Yentl

Dit artikel is gepubliceerd op: 6/05/2019

Begin dit jaar zijn we een ‘weekendje’ naar all-inclusive hotel Preston Palace geweest. Zelf kende ik het alleen via via, vooral door mijn man die daar met zijn voetbalteam wel eens was geweest. Hij vertelde dat er ook voor kinderen veel te doen was. Nou was Jaxx pas 9 maanden, maar zo lang hij zich vermaakt, vermaken wij ons ook!

Best een eind rijden

Zelf wonen we in een dorpje in Zeeuws-Vlaanderen, dus voor ons is Almelo best een eind rijden. In zo’n geval proberen we altijd na de ochtendfles van Jaxx te vertrekken. Tussendoor stoppen we nog even voor zijn fruithapje. Op die manier gaat reizen bij ons het beste.

‘Rustig’ beginnen

Ons idee was om eerst nog even in Enschede te gaan shoppen voordat we door zouden rijden naar Preston Palace. We kwamen er rond de middag aan en hebben eerst lekker geluncht. Jaxx at op zijn gemak een boterham en kroop er nog wat rond. Daarna kon hij in de wagen op ligstand, knuffel en tuutje erbij en slapen maar. Konden wij lekker gaan shoppen.

Enschede is een superleuke stad met goeie winkels om je garderobe te vullen! Toen we eind van de middag in het hotel aankwamen, waren we zelf toch wel erg moe. Jaxx was wat ‘aanweziger’ dan normaal en niet snel tevreden aangezien hij kort had geslapen. Gecombineerd met een lange autorit en dan ook nog shoppen, was het iets teveel van het goeie. Dus voor de volgende keer weten we nu dat het slimmer is om al in de buurt van het hotel te lunchen, zodat Jaxx (en wij dus ook) even kan rusten in de hotelkamer.

Dus voor de volgende keer weten we nu dat het slimmer is om al in de buurt van het hotel te lunchen, zodat Jaxx (en wij dus ook) even kan rusten in de hotelkamer.

Preston Palace: één groot kinderparadijs

Preston palace is een mooi, groot all-inclusive hotel. Omdat we zelf een eigen horecazaak hebben, zijn we dus altijd maandag en dinsdag vrij. Voor ons weekend dus. 😉 Het was op die dagen heerlijk rustig in het hotel. Wij vinden dat ideaal! We waren er maar 2 nachtjes en Jaxx heeft zich prima vermaakt! Elke dag gingen we even een uurtje zwemmen. Na zijn ochtendfles en het ontbijt lekker spelen op de speelplaats en ook de diertjes kijken vond hij erg leuk. Tussen alle activiteiten door genoten papa en mama lekker van een hapje en een drankje, want dat kan ook daar heel de dag.

Hierbij nog een lijstje met wat er allemaal te doen is voor kinderen:

  • zwembad
  • kermis
  • binnenspeelplaats
  • kinderboerderij (met nepdieren)
  • kinderbuffet in het restaurant

Het was zo leuk dat we zeker nog eens teruggaan. Het lijkt ons ook erg leuk om er met vrienden heen te gaan en de kids.

Volg ons ook op:

Recente blogs: