Preston Palace in Almelo: een waar paradijs voor families!

Auteur: Marieke

Dit artikel is gepubliceerd op: 7/07/2019

Zwemmen, midgetgolfen, een kermis en nog veel meer activiteiten onder één dak. Waar vind je dat? Bij Preston Palace in Almelo! Echt even all-inclusive genieten en niemand die zich verveelt!

Met onze dochters van 5 en 2 hebben wij een heerlijke dag gehad bij familieparadijs Preston Palace in Almelo. We waren er allebei al heel lang niet meer geweest en konden ons alleen nog het zwembad herinneren. Naast het zwembad is het resort de laatste jaren enorm uitgebreid.

Een uitje geschikt voor alle leeftijden

In Preston Palace zijn er echt voor alle leeftijden wel leuke activiteiten te vinden. De allerkleinsten kunnen terecht in de spelotheek, een grote kindvriendelijke ruimte met speelapparaten, een springkussen en een huis vol met grote bouwblokken. In deze ruimte kun je ook terecht voor het kinderbuffet. Onze meiden genoten er van versgebakken poffertjes, maar ook kipnuggets en frietjes ontbreken niet op het menu. Ze gaan er met een gevuld buikje vandaan om weer fijn verder te spelen.

Er is zelfs een animatieteam, zodat de papa’s en mama’s ook even kunnen bijkomen.

Is het mooi weer? Dan kun je ook buiten terecht. Er is zelfs een animatieteam, zodat de papa’s en mama’s ook even kunnen bijkomen. Voor de wat oudere kinderen is er nóg meer te beleven. De indoorkermis heeft echt waanzinnige attracties! Over de kop vliegen, door de lucht fietsen of in de octopus zweven. Zijn je kids wat minder avontuurlijk dan kunnen ze naar de spelmachines of ze maken een ritje in de botsauto’s.

Willen ze bijkomen van de avonturen in de kermis, dan kunnen ze terecht bij de speluitgifte. Daar kunnen ze gebruikmaken van de bowlingbanen, midgetgolfen of ze kunnen jou inmaken tijdens een potje pool, biljart of snooker. Er is keuze genoeg en voor iedereen wel wat leuks te bedenken.

Waterpret

Er zijn zo veel activiteiten dat je aan een dag eigenlijk niet genoeg hebt. Gelukkig kun je een hotelovernachting boeken om optimaal te genieten van alle faciliteiten. Het zwembad is bijvoorbeeld zeker de moeite waard en ook daar vermaak je je uren. Voor de kleinsten is er een ondiep badje met een glijbaantje en voldoende ruimte om lekker te spetteren. Er zijn verschillende bubbelbaden, een stroomversnelling en een spectaculair regenplafond. Doordat er honderden lampjes in het donkerblauwe plafond zijn gemaakt, heeft het zwembad een betoverend en rustgevend effect. Wat minder betoverend zijn de piranha’s die achter een dikke glaswand vanuit het zwembad te bewonderen zijn 😉

Onbeperkt buffet!

Moe van al deze activiteiten? Er zijn een heleboel eetplekjes waar je even kunt zitten. Op de zondag dat wij er waren, was er livemuziek en kon je ondertussen genieten van een warm buffet. Bij de bowlingbaan vind je een buffet met hapjes en even verderop staat een uitgebreid visbuffet. Van al deze buffetjes kun je onbeperkt gebruikmaken. Ook het drinken haal je bij de bar en door een handig concept hoef je niet iedere keer je portemonnee te trekken.

Het is ontzettend leuk om een dagje met kinderen heen te gaan, maar ook zonder kun je er prima genieten.

Je kunt bij Preston Palace terecht voor heel veel gelegenheden. Het is ontzettend leuk om een dagje met kinderen heen te gaan, maar ook zonder kun je er prima genieten. Deze mama zag zichzelf al genieten in het uitgebreide wellnessgedeelte. Een gezichtsbehandeling, een massage of een uitgebreid arrangement, je komt er geheel ontspannen van terug!

Kortom, genoeg te doen bij dit paradijsje in Overijssel. We hebben een heerlijke dag gehad en de kinderen hebben enorm genoten! Wij komen zeker nog eens terug om verder te genieten!

Deze blogs al gelezen?

Volg je ons al?