Alle Studio 100-helden zien in Plopsaland de Panne! Dat wil toch elk kind!

Auteur: Sagitta

Dit artikel is gepubliceerd op: 26/11/2019

Dit uitje naar Plopsaland de Panne stond al heel lang op het verlanglijstje van onze Féline (4). Ze is megafan van K3 en dan is dit natuurlijk hét park om naartoe te gaan. Helaas is het voor ons 2,5 uur rijden dus dat hield ons een beetje tegen. In de zomervakantie zijn er speciale zomeravonden en dan is het park tot 23.00 uur geopend. Dus een goede reden om toch een keer te gaan!

Handig zo’n Eftelingabonnement?!

Féline had er zo veel zin in en dat het geen probleem was dat ze hiervoor extra vroeg uit haar bedje uit moest. Onderweg stopten we een paar keer voor een ontbijtje of een plaspauze. En met de muziek van K3 ging de reis toch sneller dan verwacht. Het was erg rustig op de parkeerplaats en we konden bijna vooraan parkeren. We hebben zelf een abonnement op de Efteling en daarmee kregen we 40% korting op de entreeprijs. Dat scheelt behoorlijk, want het is best prijzig met een gezinnetje. Gelukkig hebben ze genoeg kortingsacties.

Bij binnenkomst werden we gelijk al begroet door de Studio 100-figuren Maya de Bij en Kabouter Plop. Na een fotomomentje begonnen we aan de dag. Helaas was er een klein beetje regen voorspeld, maar dat mocht de pret niet drukken. Daardoor bleek het erg rustig in het park en waren er bijna geen wachtrijen. Papa en mama konden dus ook in de achtbanen waar Féline nog net te klein voor was. Dat waren en maar 3. Ze mocht wel in alle andere attracties!

Studio 100-parade!

De achtbaan K3-rollerskater was natuurlijk wel favoriet. Maar samen met papa strijden tegen de draken in achtbaan de Draak maakte ook indruk. Vanaf dit jaar is ook de Dino Splash geopend. De kleintjes kunnen ook spelen in de vele Bumba-speeltuintjes. In de zomervakantie was ook de laatste theatershow van Samson en Gert te zien. Vroeger gingen papa en mama er al naartoe en dus waren we erg benieuwd wat Féline ervan zou vinden. Ze vond het geweldig! De liedjes zong ze uit volle borst mee en ze lachte om de grapjes.

Aan het einde van de middag was er een parade door het park. In deze stoet van auto’s zaten alle helden van Studio 100. Aangezien wij op een vrijdag waren in de zomervakantie was er in de avond ook nog entertainment. Het waren de Magic Bubble Nights. Het hele dorpsplein is dan gevuld met wonderlijke wezens en magische bellen. De kinderen vinden het geweldig!

We hebben echt genoten van deze geweldige dag! En we willen zeker nog eens terug met het gezin!

Deze blogs al gelezen?

Vakantie met twee ‘eenkindgezinnen’ op Mallorca: dubbel avontuur!

Wij zijn met z’n drietjes thuis: m’n vriend, ons dochtertje Puck (7) en ikzelf. We reizen (en reisden) dan ook heel wat samen. Toen Puck kleiner was, ging dat vaak zonder slag of stoot.

Vakantiehuistip: Villa Miali Curaçao

“Afgelopen maart verbleven wij met onze kleuter van 4 en baby van 9 maanden 2 weken in een van de appartementen van Villa Miali, gelegen in de rustige villawijk Vista Royal en op een steenworp afstand van Jan Thiel Beach.”

Interrailen met een dreumes? Het kan! Femke vertelt!

Rechts van mij slaapt mijn vriend, links onze zoon. Vanuit de hotelkamer in een goedkoop pensionnetje in Frankfurt hoor ik in de kamer naast ons al ruim een uur bellende, lachende en discussiërende Italianen.

Volg ons ook!