Yes! Lekker de zon in… Dít zijn de leukste zonnebrillen voor kinderen!

Auteur: Marieke

Dit artikel is gepubliceerd op: 20/06/2019

Wist je dat de zon ontzettend schadelijk kan zijn voor de ogen van je kind? Het is daarom erg belangrijk om ze goed te beschermen. Lastig, want (kleine) kinderen houden zo’n zonnebril vaak maar even op. Gelukkig zijn er zonnebrillen voor de allerkleinsten, maar ook voor grotere jongens en meisjes.

Zonnebrillen voor de allerkleinsten

Je hebt ze in allerlei soorten en maten en je kunt kiezen uit verschillende kleurtjes en designs. Er zijn ook zonnebrillen met een hoofdbandje. Dit hoofdbandje zorgt ervoor dat de zonnebril niet zo makkelijk afgaat. Perfect voor baby’s die de zonnebrillen regelmatig van hun hoofdjes proberen te duwen. De zonnebrillen van Dooky Baby Banz voldoen aan hoge eisen èn ze zijn ook nog eens onbreekbaar!

Net als papa of mama: twinning zonnebrillen

Deze Sunnies van Pauline zijn ook ontzettend leuk! Ze zijn verkrijgbaar in allerlei leuke printjes en kleuren. De kleine zonnebrillen zijn al geschikt vanaf 1 jaar. En met deze twinning zonnebrilsetjes stelen jullie samen de show!

Zonnebrillen voor echte prinsesjes

Heb je een kleine dame thuis? Dan maak je haar vast blij met een zonnebril waar haar favoriete vriendjes opstaan. Een zonnebril met bijvoorbeeld Anna & Elsa, met Minnie Mouse of andere Disneyfiguren. Daar wil ieder klein prinsesje toch mee in het zonnetje lopen!

Zonnebrillen voor stoere jongens

Stoere zonnebrillen speciaal voor hele stoere jongens. Wat denk je van een zonnebril met van die coole spiegelende glazen? Of nog beter een zonnebril met Spiderman erop geprint! Zeker weten dat de jongens naast de kleine prinsesjes lopen en hun zonnebril ophouden.

Wat als ze hun zonnebril helemaal niet ophouden?

In dat geval kun je een leuk hoedje proberen. Onze beide dochters hebben ze ook. De hoedjes zorgen ervoor dat de schaduw over hun gezichtjes valt. Zo worden de ogen niet blootgesteld aan het felle zonlicht en hoeven ze niet (continu) een zonnebril te dragen. Het oogziekenhuis raadt overigens aan om een zonnebril te dragen. Een hoedje beschermt wel tegen direct zonlicht, maar niet tegen gereflecteerd licht.

Volg je ons al?

Heb je deze blogs al gelezen?