Wij testten de MiniMeis; jij kunt hem winnen! (winactie afgelopen)

Auteur: Anne

Dit artikel is gepubliceerd op: 8/12/2018

Op Instagram had ik de Minimeis-kinderdrager al eens voorbij zien komen. We waren dan ook blij verrast dat we er een mochten proberen. We besloten de MiniMeis en onze mini mee te nemen naar Sauerland en hem daar grondig te testen. Check onze ervaringen hieronder en maak kans op de door ons geteste MiniMeis! Let op: de winactie is inmiddels verlopen!

Over de MiniMeis

Om te beginnen is het misschien wel leuk om te vertellen dat de MiniMeis is ontwikkeld door 2 Noorse vaders en beide industrieel- en textielontwerper. Zij zijn continu bezig het product verder te ontwikkelen en te verbeteren met als doel: de beste baby- en kinderdrager te leveren. Hun missie is dat vaders nog meer betrokken zijn in de opvoeding van hun kinderen. Klinkt goed toch? En ik vind het ook wel lekker om Puck even niet te hoeven dragen en te genieten van de omgeving. En natuurlijk van mijn lieve kleine meisje die ook weer geniet op de schouders van haar knappe en stoere papa.

En ik vind het ook wel lekker om Puck even niet te hoeven dragen en te genieten van de omgeving. En natuurlijk van mijn lieve kleine meisje die ook weer geniet op de schouders van haar knappe en stoere papa.

MiniMeis gebruiken

Het in elkaar zetten van de MiniMeis ging vliegensvlug. Joep had van tevoren een filmpje (zie hieronder) bekeken en vervolgens zette hij hem eenvoudig op zijn schouders. 1 seconde later tilde hij Puck erop en hielp ik even met de riempjes vastzetten zodat Puck stevig zat. Klaar is Kees. Zo simpel was het: off we go! Ons dochtertje vond het heerlijk, zo hoog op de schouders van papa, ze genoot zichtbaar.

Onze ervaring met de MiniMeis

We hebben Puck inmiddels op meerdere manieren gedragen tijdens onze wandeltochten. Op de buik, op de rug en nu dus ook op de schouders met de MiniMeis in Sauerland. Puck vond het echt leuk; ze had goed uitzicht en zat comfortabel. Zoals ik al zei, is de MiniMeis gemakkelijk in gebruik en leuk voor de afwisseling. Na 3 uur was Puck het alleen wel een beetje zat. Maar goed, dat is ze ook als ze langer dan een uur in een autostoeltje of in de buggy zit. Dat verschilt een beetje per kindje. šŸ˜‰

Waarom en voor wie

De MiniMeis is niet bedoeld voor lange hikes (sowieso lijkt dat me niet zo handig met een dreumes), maar beter voor een kortere (stads)wandeling of een evenement. šŸ˜‰ Hieronder nog wat voordelen, argumenten en feiten op een rij:

 • Gemakkelijk en snel in gebruik
 • Opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen
 • Perfect voor nieuwsgierige kindjes die niet graag vast in een buggy zitten
 • Te gebruiken voor kinderen vanaf 6 maanden (vanaf het moment dat je kindje het hoofd zelfstandig omhoog kan houden) tot 5 jaar of maximaal 20 kilo
 • Je draagt je kind op een natuurlijke en comfortabele manier
 • Handen vrij!
 • Ideaal voor winkelen, strand, dierentuin of een festival
 • Meer geschikt voor mannen omdat het product daarvoor ontworpen is maar ook prima te gebruiken door ondernemende vrouwen (ik heb hem dus zelf getest; en zoals MiniMeis zelf al aangeeft is het dan wel fijn als je de band over de borst niet gebruikt maar de banden langs de zijkant iets strakker aantrekt)

Ondanks dat we positief zijn over de MiniMeis, is het niet een product dat wij dagelijks zouden gebruiken. We wonen op loopafstand van het kinderdagverblijf en daarnaast is Puck erg beweeglijk en wil ze alleen nog maar zelf lopen. Zelfs een handje vasthouden wil ze niet meer en haar in de buggy krijgen is af en toe al best een strijd. Het is vast een fase… šŸ˜‰ Daarnaast gaan we begin volgend jaar 7 weken (low bagage) reizen met ons dochtertje en daarom hebben we besloten onze MiniMeis te verloten onder onze volgers!

…Ā en daarom hebben we besloten onze MiniMeis te verloten onder onze volgers!

Wil jij kans maken op onze MiniMeis? Lees hieronder de voorwaarden!

 • Volg ons account op Instagram en/of Facebook
 • Like de post op Instagram en/of Facebook
 • Laat een reactie achter onder de post op Instagram en/of Facebook & tag iemand die ons nog niet volgt of iemand die jij deze MiniMeis gunt!

Deze actie loopt tot en met 14 december 16:00 uur en is dus inmiddels afgelopen. De winactie geldt voor zowel Facebook als Instagram. Op zaterdag 15 december maken we de winnaar bekend. We zullen de winnaar via een DM eenmalig vragen om de adresgegevens zodat we het pakketje naar je toe kunnen sturen. Belangrijk is wel dat je in Nederland of BelgiĆ« woont, vanwege de verzendkosten die wij natuurlijk betalen šŸ™‚ Succes!

Liefs,

Joep, Anne & Puck

Onze favoriete reisartikelen voor een vakantie met kinderen

Volg ons ook op:

Recente blogs:

Updates ontvangen?

Meld je aan
Sorry but there is some error in adding your email to our subscriber list. Please try again
Het inschrijven is gelukt!