Tip van Eefje: kindvriendelijk vakantehuisje Dimitra’s Vintage Yard Kreta!

Dimitra’s Vintage Yard

Agia Pelagia, Kreta, Griekenland

 

“De eigenaresse van dit vrijstaande vakantiehuisje op Kreta is dol op kinderen. Alles wat we nodig hadden voor onze dochter was aanwezig: babybedje, staafmixer om eten te pureren, kinderstoel, zelfs kinderbestek en een flessenborstel. Maar het leukste was de aankleding. Maria, de eigenaresse, had de Ikea-blokkenkast in de woonkamer leeggehaald en er (voornamelijk houten) kinderspeelgoed in geëtaleerd, ze had de bomen en potten in de tuin met vrolijke dingen versierd en kinderproducten (billendoekjes, vers fruit in de koelkast, melk en zo meer) in huis gehaald. Wát een warm welkom! Verder is de tuin met veranda en groentetuin heerlijk om in te struinen en op ontdekkingstocht te gaan!”

 

Wat maakt dit hotel kidsproof?

  • Babybedje
  • Staafmixer
  • Kinderstoel
  • Kinderspeelgoed
  • Tuin met veranda

Deel ook jouw tips!

Ben jij ook helemaal enthousiast over een kindvriendelijk hotel, vakantiehuis, camping of misschien wel een restaurant waar je met je baby of kind(eren) bent geweest? In Nederland of in het buitenland? Deel die kindvriendelijke accommodatie of eetgelegenheid dan met andere mama’s op Takemeto.nl! Vul het tipformulier in en vertel ons waarom jij zo enthousiast bent.

> Deel je kindvriendelijke accommodatietip!

> Deel je kindvriendelijke restauranttip!

Meest recente kindvriendelijke accomodatietips

Hoteltip: Novotel Château de Versailles

“Er is ook een speelhoek voorzien van genoeg speelgoed voor jong en oud. Een goed gevuld keukentje, Kapla, een tafelvoetbal, bordspelletjes, loopfietsjes.”

Hoteltip: De Lindeboom Texel

“We konden direct door naar onze kamer. Daar stond, zoals gevraagd, het kinderbedje klaar, met een zachte zeehondenknuffel. Die moest het hele weekend overal mee naartoe natuurlijk. “

Hoteltip: Radisson Blu Marseille Vieux Port

“Grand Hotel Opduin heeft allerlei kindvriendelijke faciliteiten, denk aan een speelkamer met tafeltennistafel en zelfs een heel klimrek.”

Hoteltip: Lanta Casa Blanca (Koh Lanta, Thailand)

“Het is een kleinschalig hotel met prachtige nieuwe, schone huisjes met eigen veranda gebouwd rondom het zwembad én pal aan zee. Ideaal voor een vakantie met kinderen.”