Review: ik ga op reis met kinderen en neem mee… een multifunctionele uv-doek

Auteur: Annabelle

Dit artikel is gepubliceerd op: 9/08/2019

Op Takemeto.nl vind je naast leuke reisverhalen ook regelmatig tips over producten die onmisbaar zijn tijdens je reis met een kleintje. In de rubriek ‘Ik ga op reis en neem mee’ test blogger Annabelle de multifunctionele uv-doek van Cloby. Lezen jullie mee?

Bagage van hier tot Tokio

Je herkent het ongetwijfeld. Je gaat op reis met een dreumes en in 1 keer denk je dat alles handig of noodzakelijk is om mee te nemen voor je kleintje. Voor je het weet zijn de stapeltjes die in je tas moeten, reusachtig en begin je weer met schrappen. Je had je namelijk voorgenomen om dit keer wél licht te gaan reizen. Cloby helpt je een beetje in de vorm van een multifunctionele uv-doek.

Voor je het weet zijn de stapeltjes die in je tas moeten, reusachtig en begin je weer met schrappen.

Van alle markten thuis

Cloby maakt producten voor onderweg die vooral praktisch en stijlvol zijn. Wij mogen de UV blanket UPF 50+ testen. De wat? Eigenlijk is het een dunne doek die op tal van manieren gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld als handdoek, als bescherming tegen de zon voor je kleintje, over je kinderwagen, als speelkleedje, als verschoningsmatje, you name it! Wij hebben een dagje op het water gepland dus de uv-doek gaat mee in de tas.

Op Instagram van Mycloby doe ik vast wat inspiratie op hoe de doek te gebruiken. Wanneer mijn dreumes in de draagzak zit, pak ik de uv-doek erbij. Door middel van handige drukknoopjes, bevestig ik de doek eenvoudig aan de draagzak. Dat werkt prima! De doek is groot genoeg dus ook zijn beentjes zijn bedekt. Door de doek is mijn kleintje beschermd tegen de zon en de wind. Aan het eind van de dag, als mijn kleintje ligt te slapen in de kinderwagen, bevestig ik de doek aan de wagen. Met de drukknoopjes zet je de doek makkelijk aan de duwstang vast waardoor je kleine is beschermd maar er ook nog voldoende luchtcirculatie de wagen in komt.

Door middel van handige drukknoopjes, bevestig ik de doek eenvoudig aan de draagzak.

Ik ga op reis en ik neem mee…

De uv-doek komt altijd wel van pas. Wat mij betreft is het een betere versie van de grote hydrofiele luier. Je kunt de doek op tal van manieren gebruiken én bovendien is ie – zoals de naam doet vermoeden – UV proof. Tijdens onze volgende reis gaat deze uv-doek dus zeker mee!

Winnen!

Wij zijn enthousiast over de uv-doek van Cloby! We zijn dus heel blij dat we er in samenwerking met Cloby een weg mogen gegeven aan onze volgers op Instagram! Doe je mee? Hierbij de spelregels:

  • Zorg dat je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief (vergeet je aanmelding niet per e-mail te bevestigen! Let op: die kan in de spam zitten)
  • Volg onze accounts op Instagram (@mycloby en @takemeto.nl)
  • Like ons bericht op Instagram
  • Plaats een originele reactie op de Instagram post waarom jij een uv-doek van Cloby wilt winnen!

Deze actie loopt tot en met zondag 18 augustus 2019. Op maandag 19 augustus maken we de winnaar bekend in onze stories op Instagram en vermelden we de winnaar ook in de Instagram-post.

UPDATE:
De winactie is inmiddels afgelopen en de winnaar blij gemaakt met de uv-doek van Cloby. Niet getreurd, je vindt de uv-doeken van Cloby ook op Bol.com!

Deze blogs al gelezen?

Vakantie met twee ‘eenkindgezinnen’ op Mallorca: dubbel avontuur!

Wij zijn met z’n drietjes thuis: m’n vriend, ons dochtertje Puck (7) en ikzelf. We reizen (en reisden) dan ook heel wat samen. Toen Puck kleiner was, ging dat vaak zonder slag of stoot.

Vakantiehuistip: Villa Miali Curaçao

“Afgelopen maart verbleven wij met onze kleuter van 4 en baby van 9 maanden 2 weken in een van de appartementen van Villa Miali, gelegen in de rustige villawijk Vista Royal en op een steenworp afstand van Jan Thiel Beach.”

Interrailen met een dreumes? Het kan! Femke vertelt!

Rechts van mij slaapt mijn vriend, links onze zoon. Vanuit de hotelkamer in een goedkoop pensionnetje in Frankfurt hoor ik in de kamer naast ons al ruim een uur bellende, lachende en discussiërende Italianen.

Volg ons ook!