Chantal tipt het kindvriendelijke Dolcemare Resort op Gili Air!

 

Gili Air, 83352, Gili Air, Indonesië

 

“Een páreltje! Bij het inchecken verlengden we gelijk ons verblijf van 3 naar 5 nachten, zonder nog een voet binnen te hebben gezet. Een heerlijk klein resortje (5 kamers) op Gili Air. Gerund door een Italiaanse familie. De kamers zijn echt prachtig ingericht, van binnen heb je het gevoel in een Toscaans landhuis te zijn. Er is werkelijk aan alles gedacht: fijne badjassen, sarongs voor naar het strand en zelfs een mandje in de badkamer met paracetamol, maandverband en noem maar op… en een heel goed campingbedje! De beste tot nu toe.

 

De 5 kamers liggen langs een héérlijk zwembad met grasveld, waar je een balletje kunt trappen of lekker zonnen. Er is een apart kinderbadje, er zijn fietsen te leen (met kinderzitje) en het ontbijt dan… ik heb nog nooit zo’n ontbijt gehad. De eigenaars hebben een Italiaans restaurant bij het resort waar ze het beste ontbijt OOIT serveren. Fantastische koffie, zelfgemaakt brood, pannenkoeken, eitjes, smoothies, vers fruit, elke dag een ander vers zelfgemaakte stukje taart of cake, verse jus. Het is er allemaal. En dan bedoel ik ook echt allemaal; je hoeft niet te kiezen. Je héle tafel staat vol. Ik heb dus 5 dagen lang geen lunch gegeten 🙂 ’s avonds kun je lekker dineren met een goed glas wijn en een lekkere pasta. Neem lekker de babyfoon mee, want je kamer ligt een paar meter verderop en dus kun je met een gerust hart een hapje eten, terwijl je kindje ligt te slapen. Het strand ligt op 2 minuten lopen of fietsen, daar hebben ze ook nog een pizzeria.”

 

Meer van Chantal vind je op haar profielpagina of Instagram-account: https://www.instagram.com/chantaluijtendaalfotografie/

Wat maakt dit resort kidsproof?

  • Zwembad met peuterbadje
  • Grasveld met speeltoestel voor kleine kindjes
  • Gratis fietsen met kinderzitjes
  • Goed babybedje

Bekijk dit resort op

Deel ook jouw tips!

Ben jij ook helemaal enthousiast over een kindvriendelijk hotel, vakantiehuis, camping of misschien wel een restaurant waar je met je baby of kind(eren) bent geweest? In Nederland of in het buitenland? Deel die kindvriendelijke accommodatie of eetgelegenheid dan met andere mama’s op Takemeto.nl! Vul het tipformulier in en vertel ons waarom jij zo enthousiast bent.

> Deel je kindvriendelijke accommodatietip!

> Deel je kindvriendelijke restauranttip!