Review: ik ga op reis met kinderen en neem mee… Wasbare luiers!

Auteur: Annabelle

Dit artikel is gepubliceerd op: 4/06/2019

Op Takemeto.nl vind je naast leuke reisverhalen ook regelmatig tips over producten die onmisbaar zijn tijdens je reis met een kleintje. In de nieuwe rubriek ‘Ik ga op reis en neem mee’ trapt blogger Annabelle af met een review over een wasbare zwemluier. Lezen jullie mee?

Onmisbaar: zwembroek en bikini

Al onze bestemmingen kiezen we zorgvuldig uit. We zijn met zijn 5’en en iedereen heeft wel een passie of wens waar we rekening mee moeten houden bij het boeken van een vakantieland. We zijn allemaal dol op de zee, op zwemmen en surfen. Het is dan ook zelden voorgekomen dat we niet zwemmen op reis. Je kunt je dus wel voorstellen dat onze koffer gevuld is met een uitgebreide zwemuitrusting.

Wegwerpzwemluiers zijn zo 2016!

Toen wij in 2016 op reis gingen naar Sri Lanka, namen we een berg zwemluiers mee voor onze jongste. Zwemluiers zijn in het buitenland vaak duur of heel beperkt verkrijgbaar. Omdat we meer dagen weg waren dan dat wij zwemluiers mee hadden, spoelde ik vaak de luiers uit en legde ik ze te drogen in de zon. Op zich prima. Maar als het reistempo hoog is (je wilt geen natte zwemluier in je tas) en je je ook nog wel eens druk maakt om de hygiëne én je geeft om het milieu, dan zijn wegwerpzwemluiers helemaal niet zo handig. Daarom ging ik op zoek naar een wasbare zwemluier.

Zwemluiers zijn in het buitenland vaak duur of heel beperkt verkrijgbaar.

Hoe werkt dat dan?

Wasbare zwemluiers werken precies hetzelfde als wegwerpzwemluiers. Een zwemluier laat een plasje gewoon door, maar vangt ontlasting netjes op. Het enige verschil is dat je de wasbare zwemluiers niet weggooit na gebruik, maar gewoon uitwast en keer op keer gebruikt. Klinkt ideaal. Op Nappy’s.nl vind ik een groot aanbod aan wasbare zwemluiers. Ik mag 2 verschillende zwemluiers uitproberen en ga voor de met klittenband afsluitbare luier van TotsBots en de optrekluier van Close. Beide luiers zien er super leuk uit. Vrolijke prints en een nette afwerking. De binnenkant is gemaakt van fleece, dus super zacht voor de billetjes en met wat water en (hand)wasmiddel makkelijk schoon te maken.

De proef op de som

Zwemluier van Close

Gelukkig is het mooi weer op onze vakantiebestemming, dus op naar het zwembad! Ik heb een nogal beweeglijke dreumes dus het verschonen van een luier is vaak een uitdaging. Daarom ben ik blij dat de zwemluier van Close een optrekbare luier is. Ideaal dus om snel aan te trekken bij het zwembad. De luier zit perfect. De randen sluiten goed aan om zijn stevige beentjes. Deze luier gaat niks doorlaten! Wanneer ik ruik dat mijn dreumes heeft gepoept, is het uittrekken van deze luier een kleine uitdaging. Gelukkig krijg ik hierbij hulp, zodat we beiden vlekvrij uit de strijd komen.

Zwemluier van TotsBots

De volgende dag testen we de zwemluier van TotsBots. Doordat de luier met klittenband sluit, groeit deze goed met je kindje mee. Mijn dreumes heeft maat 2 wat staat voor een gewicht van 9 tot 16 kilo. We kunnen dus even vooruit. Tegen die tijd dat hij dat gewicht heeft bereikt, is hij lang en breed zindelijk – ga ik vanuit. De luier zit goed en staat heel schattig. En bovendien is het verschonen van deze zwemluier door de klittenbandsluiting super easy! Voor ons dus geen wegwerpzwemluiers meer!

WIN WIN – die wil je zelf ook wel natuurlijk!

Wil jij ook licht reizen, geef je om het milieu én wil je een superleuke wasbare zwemluier van TotsBots of Close? Doe dan mee met onze winactie. Hierbij de spelregels:

  • Zorg dat je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief (vergeet je aanmelding niet via de e-mail (die in de spam kan zitten) te bevestigen!)
  • Volg onze accounts op Instagram (@nappys.nl.wasbare.luiers en @takemeto.nl)
  • Like ons bericht van op Instagram
  • Reageer op de Instagram post waarom jij een zwemluier van Nappy’s.nl wil winnen
  • Extra winkans: tag iemand anders in je bericht!

Deze actie loopt tot en met 30 juni. Op maandag 1 juli maken we de winnaar bekend via onze stories op Instagram en zullen we de winnaar ook in de Instagram-post vermelden.

Volg ons ook op:

Recente blogs:

Updates ontvangen?

 
Meld je aan
Sorry but there is some error in adding your email to our subscriber list. Please try again
Het inschrijven is gelukt!