Anne tipt: kindvriendelijk hotel De Lindeboom op Texel!

Hotel De Lindeboom

Groeneplaats 14, 1791 CC Den Burg

 

“Op vrijdagavond bedachten we dat het misschien wel leuk was om de volgende dag even naar Texel te gaan, met een overnachting. Gelukkig had De Lindeboom in Den Burgh nog een kamer over. We werden die middag heel vriendelijk ontvangen, en de hotelmedewerker betrok ook ons dochtertje erbij. Dat voelde meteen al vertrouwd. We konden direct door naar onze kamer. Daar stond, zoals gevraagd, het kinderbedje klaar, met een zachte zeehondenknuffel. Die moest het hele weekend overal mee naartoe natuurlijk. Hotel De Lindeboom verdient extra aandacht vanwege het vriendelijke en attente personeel maar ook het restaurant is top. Ze hebben genoeg kinderstoeltjes een speciale kindermenukaart en bij de toiletten ook nog een verschoningsruimte. En niet te vergeten een speciale luieremmer op de kamer (hadden we nog niet eerder meegemaakt)! Een nachtje Texel is natuurlijk véééél te kort, maar het voelde als een midweek. Verbeterpunten? Misschien een waterkoker op de kamer.”

 

Wat maakt dit hotel kidsproof?

  • Kindermenukaart
  • Luieremmer op de kamer
  • Vriendelijk personeel
  • Kinderbedje mét knuffel!
  • Gratis wifi
  • Openbare verschoningsruimte (bij de toiletten van het restaurant)

Bekijk dit hotel op:

Deel ook jouw tips!

Ben jij ook helemaal enthousiast over een kindvriendelijk hotel, vakantiehuis, camping of misschien wel een restaurant waar je met je baby of kind(eren) bent geweest? In Nederland of in het buitenland? Deel die kindvriendelijke accommodatie of eetgelegenheid dan met andere mama’s op Takemeto.nl! Vul het tipformulier in en vertel ons waarom jij zo enthousiast bent.

> Deel je kindvriendelijke accommodatietip!

> Deel je kindvriendelijke restauranttip!

De laatste reiservaringen en tips

Vakantiehuistip: Villa Miali Curaçao

“Afgelopen maart verbleven wij met onze kleuter van 4 en baby van 9 maanden 2 weken in een van de appartementen van Villa Miali, gelegen in de rustige villawijk Vista Royal en op een steenworp afstand van Jan Thiel Beach.”

Kinderen en slapen op vakantie: 7 tips van slaapcoach Christien

Lange zonnige dagen, eindeloos zwemmen en spelen plus een nieuwe omgeving en nieuwe avonturen: zo’n vakantie is nogal wat voor kinderen. Je zou bijna vergeten dat je kleine ook hier voldoende slaap nodig heeft, misschien zelfs meer dan thuis!

Annes eerste moeder-dochterweekendje: zo pakte ze het aan!

Sinds Puck er is, al 3,5 jaar, doen we alles samen als gezin. Van korte trips tot een 2 maanden durende reis door Zuidoost-Azië, meestal met z’n drieën. Maar dit keer alleen met mijn dochtertje.

Appartementtip: Quinta Roninho, Barro Lobo in Portugal

Afgelopen september verbleven we een kleine week in Quinta Roninho. Ruim voor vertrek sprak ik Maarten, de eigenaar, een paar keer telefonisch. Ik had een hele hoop vragen die Maarten graag voor ons beantwoordde.