Tip van Anne: kindvriendelijk hotel Koh Yao Yai!

Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

88 Moo 7, Phunai, Koh Yao, Phang nga, 83000 Ko Yao Yai, Thailand

 

“Het is niet het goedkoopste resort maar wel echt kindvriendelijk! Soms moet je gewoon ook even lekker genieten! En dát kan hier zeker. Wij kwamen aan op Phuket na een reis door Azië van een aantal weken met onze dreumes. Daar namen we de taxi naar de Ao Po Grand Marina pier. We werden er hartelijk ontvangen en na koffie en een koekje werden we met nog een aantal andere gezinnen met kinderen met de speedboot (inclusief reddingsvesten, ook voor de kids) naar de pier van het resort gebracht. Het ligt prachtig aan de kust van Koh Yao Yai, heeft meerdere restaurants, een fijn strand, een prachtige infinity pool en ook nog een heerlijk zwembad geschikt voor kinderen. Het personeel is ook echt heel behulpzaam en kindvriendelijk. Daarnaast is er een hele ruime en schone kidsclub, hebben de restaurants babystoeltjes en kun je uiteraard ook een babybedje krijgen op de kamer.

Verder kun je je er lekker laten masseren, is er een gym en hebben de mooie kamers werkelijk een fantastisch uitzicht. Kortom echt een heel fijn en kindvriendelijk hotel op Koh Yao Yai! 3 puntjes van kritiek: omdat het zo’n groot resort is en gedeeltelijk tegen een berg ligt ben je afhankelijk van auto’s en golfkarretjes die je van a naar b brengen, de matige wifi en de toch wel ‘Europese’ prijzen. Maar verder niets te klagen hoor 😉 Dit is echt een heel fijn en kindvriendelijk hotel in op een heerlijk eiland in Thailand: Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa!

 

Wat maakt dit hotel kidsproof?

  • Kindermenukaart
  • Waterkoker op de kamer
  • Kindvriendelijk personeel
  • Kidsclub
  • Spa en gyms
  • Gratis wifi
  • Babybedjes
  • Kinderstoeltjes

Bekijk dit kindvriendelijke hotel op:

Deel ook jouw tips!

Ben jij ook helemaal enthousiast over een kindvriendelijk hotel, vakantiehuis, camping of misschien wel een restaurant waar je met je baby of kind(eren) bent geweest? In Nederland of in het buitenland? Deel die kindvriendelijke accommodatie of eetgelegenheid dan met andere mama’s op Takemeto.nl! Vul het tipformulier in en vertel ons waarom jij zo enthousiast bent.

> Deel je kindvriendelijke accommodatietip!

> Deel je kindvriendelijke restauranttip!

De laatste reiservaringen en tips

Vakantiehuistip: Villa Miali Curaçao

“Afgelopen maart verbleven wij met onze kleuter van 4 en baby van 9 maanden 2 weken in een van de appartementen van Villa Miali, gelegen in de rustige villawijk Vista Royal en op een steenworp afstand van Jan Thiel Beach.”

Kinderen en slapen op vakantie: 7 tips van slaapcoach Christien

Lange zonnige dagen, eindeloos zwemmen en spelen plus een nieuwe omgeving en nieuwe avonturen: zo’n vakantie is nogal wat voor kinderen. Je zou bijna vergeten dat je kleine ook hier voldoende slaap nodig heeft, misschien zelfs meer dan thuis!

Annes eerste moeder-dochterweekendje: zo pakte ze het aan!

Sinds Puck er is, al 3,5 jaar, doen we alles samen als gezin. Van korte trips tot een 2 maanden durende reis door Zuidoost-Azië, meestal met z’n drieën. Maar dit keer alleen met mijn dochtertje.

Appartementtip: Quinta Roninho, Barro Lobo in Portugal

Afgelopen september verbleven we een kleine week in Quinta Roninho. Ruim voor vertrek sprak ik Maarten, de eigenaar, een paar keer telefonisch. Ik had een hele hoop vragen die Maarten graag voor ons beantwoordde.