Tip van Anne: kindvriendelijk hotel Lanta Casa Blanca (Koh Lanta – Thailand)!

Lanta Casa Blanca

806 Sala Dan, Koh Lanta, Krabi, 81150 Koh Lanta, Thailand

 

“Wauw! Als je ergens je vakantie in Azië moet eindigen (of beginnen of gewoon omdat je graag even iets gaafs wilt tijdens je reis/vakantie door Thailand met kinderen) dan móet je echt hier naartoe: Lanta Casa Blanca! Wij waren hier na zo’n 2 maanden reizen door Thailand, Vietnam en Cambodja met onze bijna-peuter en dit was de beste keuze ooit. Waarom? Het is een kleinschalig hotel met prachtige nieuwe, schone huisjes met eigen veranda gebouwd rondom het zwembad én pal aan zee.

 

Ideaal voor een vakantie met kinderen want: zwembad met een ondiep gedeelte voor kids, een restaurant met heerlijk eten en kinderstoeltjes, kidsmenu, houten speeltoestellen en heel vriendelijk personeel. Een fijn strand en dat alles op loop- en wifiafstand (die ook perfect werkte, zelfs op het strand, perfect voor de babyphone 3G-app). Als je hier boekt, vraag dan om een huisje bij het zwembad, super en ook nog eens bijna aan zee, het strand en het restaurant! We hebben er heerlijk geslapen (bedden zijn ook goddelijk, tv met Netflix) en het was eigenlijk onze eerste vakantie met kind, die ook écht als vakantie voelde!

Wat maakt dit hotel kidsproof?

  • Kindermenukaart
  • Waterkoker op de kamer
  • Kindvriendelijk personeel
  • Kidsclub
  • Spa en gyms
  • Gratis wifi
  • Babybedjes
  • Kinderstoeltjes

Bekijk dit kindvriendelijke hotel op:

Deel ook jouw tips!

Ben jij ook helemaal enthousiast over een kindvriendelijk hotel, vakantiehuis, camping of misschien wel een restaurant waar je met je baby of kind(eren) bent geweest? In Nederland of in het buitenland? Deel die kindvriendelijke accommodatie of eetgelegenheid dan met andere mama’s op Takemeto.nl! Vul het tipformulier in en vertel ons waarom jij zo enthousiast bent.

> Deel je kindvriendelijke accommodatietip!

> Deel je kindvriendelijke restauranttip!

De laatste reiservaringen en tips

Vakantiehuistip: Villa Miali Curaçao

“Afgelopen maart verbleven wij met onze kleuter van 4 en baby van 9 maanden 2 weken in een van de appartementen van Villa Miali, gelegen in de rustige villawijk Vista Royal en op een steenworp afstand van Jan Thiel Beach.”

Kinderen en slapen op vakantie: 7 tips van slaapcoach Christien

Lange zonnige dagen, eindeloos zwemmen en spelen plus een nieuwe omgeving en nieuwe avonturen: zo’n vakantie is nogal wat voor kinderen. Je zou bijna vergeten dat je kleine ook hier voldoende slaap nodig heeft, misschien zelfs meer dan thuis!

Annes eerste moeder-dochterweekendje: zo pakte ze het aan!

Sinds Puck er is, al 3,5 jaar, doen we alles samen als gezin. Van korte trips tot een 2 maanden durende reis door Zuidoost-Azië, meestal met z’n drieën. Maar dit keer alleen met mijn dochtertje.

Appartementtip: Quinta Roninho, Barro Lobo in Portugal

Afgelopen september verbleven we een kleine week in Quinta Roninho. Ruim voor vertrek sprak ik Maarten, de eigenaar, een paar keer telefonisch. Ik had een hele hoop vragen die Maarten graag voor ons beantwoordde.