Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Verzendbeleid

Printful behandelt al onze productie-, verzend- en retourzaken. Printful streeft ernaar om uw bestelling binnen 2-5 werkdagen te vervullen en de levering kan binnen 60 dagen worden verwacht. Verzendkosten en levertijden verschillen op basis van het type en de hoeveelheid producten in een bestelling. Bekijk de uiteindelijke verzendkosten tijdens het afrekenen of lees meer over verzendberekeningen.

Houd er rekening mee dat verzendtijden schattingen zijn, geen garanties. De schattingen omvatten niet de tijd die nodig is om uw producten te maken. Ga naar de Productcatalogus en selecteer een item voor nauwkeurigere vervulling- en levertijden.

Retourbeleid: terugbetalingen & retouren

Hier bij Takemeto.nl streven we ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te houden, ongeacht de situatie. Vanwege het feit dat onze producten op aanvraag worden afgedrukt bij Printful, accepteren we geen retourzendingen voor een verandering van gedachten of onjuiste artikelen die zijn ontvangen als gevolg van een fout van de klant. Als er echter iets mis is gegaan met je bestelling of als je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met je aankoop, dan kun je het aan ons retourneren voor een volledige terugbetaling of een vervanging. Zie hieronder voor meer informatie over ons retourbeleid.

Retourproces

Als je een ​​artikel wilt retourneren, neem dan binnen 28 dagen na ontvangst van je bestelling per mail contact met ons op met volledige details van je probleem en bijgevoegde foto’s (indien van toepassing). Vervolgens nemen we contact met je op en zoeken we samen naar de beste oplossing. Retouren duren tot maximaal 28 dagen om te worden verwerkt. We streven er natuurlijk naar om je verzoek zo snel mogelijk te verwerken.

Vragen

Als je vragen hebt over ons retourbeleid, neem dan contact met ons op via: info@takemeto.nl. Voor meer informatie over het retourbeleid van Printful, vind je op hun website.