Walt Disney Studios Park met kids

De laatste dag voor ons Disney avontuur was alweer aangebroken. Ook die ochtend stonden we vroeg op. We pakten onze spullen in en haalden het ontbijt op. We zaten lekker vroeg in de auto en besloten eerst nog even te kijken welke prinses er was. We gingen nog met Belle op de foto en daarna wilden de kinderen heel graag nog even in Buzz Lightyear. Doordat het heel rustig was in het park konden we dat makkelijk doen.

Rond 10 uur gingen we naar Walt Disney Studios Park. In dat park is het allemaal een stuk meer plannen. De shows spelen namelijk op verschillende tijden. Hierbij een overzicht van handige tips en onze favoriete attracties:

In dat park is het allemaal een stuk meer plannen. De shows spelen namelijk op verschillende tijden.

Lineberty app

In Walt Disney Studios Park staan meer Disneyfiguren waar – denk ik – ook jongens mee op de foto willen. Het werkt hier alleen net even anders. Op verschillende tijden komen er in de Lineberty app tijden beschikbaar waar je je voor kunt inschrijven. Ik moet eerlijk zeggen dat het een lastig systeem is. Wij kwamen er niet doorheen en hebben het opgegeven, maar hadden de app ook nog niet op onze telefoon staan. Het is dus handig om de app alvast op je telefoon te hebben staan. Zeker wanneer je Spiderman, Buzz en dergelijke echt niet wilt missen.

Ratatouille

We gingen als eerste naar de attractie van Ratatouille. Die is supergaaf gemaakt! Je rent de keuken door en je bent net zo klein als Remy. Helaas vond onze dochter Fayliene deze attractie erg eng en niet zo leuk.

Stitch Live

De Stitch Live is een leuke show. Natuurlijk zijn de shows in het Engels, maar onze ervaring is dat het de kinderen eigenlijk niet uitmaakt. Het is een interactieve show, waarin ook het publiek wordt betrokken.

Natuurlijk zijn de shows in het Engels, maar onze ervaring is dat het de kinderen eigenlijk niet uitmaakt.

Disney Junior live on stage

Deze show is eigenlijk het leukste. Het is eigenlijk een versie van Mickey Mouse clubhouse. Ondanks dat onze kinderen de de taal niet spraken, deden ze heel actief mee en begrepen ze eigenlijk de hele show.

Studio Tram Tour

Wij vonden de Studio Tram Tour ook super. Onze dochters Kaylinn en Fayliene vonden het nog wel erg spannend. Misschien ook wel omdat ze van al die dagen best moe waren. In de attractie rijd je in een treintje door een filmset heen en ervaar je wat er allemaal bij nodig is om een ramp te laten zien in een film.

Attracties

De attracties die onze dochters top vonden waren de vliegende tapijten van Alladin, Slinky Dog van Toy Story en de autootjes van Cars! Onze favoriete attractie blijft toch wel de Tower of Terror. Ook Kaylinn is erin geweest, en ze vond het nog wel erg eng. Ook de Aerosmith Rock en Roller Coaster blijft een gave achtbaan!
Aan het eind van de dag hebben de kinderen nog even met Pluto gespeeld op het plein en nog geknuffeld met Goofy.

Disney Village

Tot slot gingen we naar Disney Village, daar vind je een McDonalds. Voor we de auto instapten wilden we nog even wat eten. Daarna mochten onze dochters in de winkeltjes nog een cadeautje uitkiezen. Er is ontzettend veel keuze, dus dat was best lastig. Fayliene koos Puha (het varken van Vaiana) en Kaylinn koos een beeldje van Rapunzel.

Moe maar zo vrolijk stapten de prinsessen de auto in, op weg naar huis. 

Volg ons ook op:

Recente blogs: