Een betaalbaar en toch verrassend weekendje weg? Sagitta boekte een Mystery Park bij Center Parcs!

We willen met Pasen graag een betaalbaar weekendje weg met onze dochter Féline (3) en onze beste vrienden en hun hondjes. We kiezen daarom weer voor Center Parcs, ons favoriete bungalowpark. Om het allemaal een stukje spannender te maken boeken we een Mystery Park met kans op leuke voordelen!

Een Mystery Park is een stukje goedkoper; je hoort alleen wel pas kort van tevoren naar welk park je gaat en welk type cottage je krijgt. Regelmatig komt het voor dat je een upgrade krijgt in luxeniveau. Vanwege Pasen blijven we deze keer van vrijdag tot dinsdag. Een week voor we gaan, komt daar het verlossende antwoord: we gaan een lang weekend naar Center Parcs De Kempervennen in een Premium Kindercottage. Dat is dus een upgrade van een Comfort Cottage. Een uurtje rijden voor ons en een superleuk kindvriendelijk park. Ons huisje ligt heerlijk dicht bij de plaza met alle winkeltjes, restaurantjes, de gamehal, het zwembad en natuurlijk de Orry Kidsclub.

Een week voor we gaan, komt daar het verlossende antwoord: we gaan een lang weekend naar Center Parcs De Kempervennen in een Premium Kindercottage.

Gezellige beestenboel

Het is prachtig weer dus alle kindjes spelen gezellig buiten; een moedereend wandelt vrolijk voorbij met haar grut en de eekhoorntjes zijn druk bezig in de bomen. Féline is een echte dierenvriend en ze kijkt haar ogen uit. In de plaza vind je vissen, schildpadden en vogels, buiten hebben ze een ottervijer met 2 otters en er is een kinderboerderij met veel dieren. Je kunt er elke ochtend met konijnen en cavia’s knuffelen en je krijgt leuke weetjes van de verzorgsters te horen. In deze periode zijn er ook kleine kuikentjes die ze mogen vasthouden.

Waterratje

Vanwege het prachtige weer zitten we ook vaak buiten of wandelen we met de hondjes over het park. Uiteraard gaan we elke dag wel even naar het zwembad. Onze kleine meid is een echte waterrat en geniet er ook volop van. Bij Center Parcs hebben ze vaak een leuk zwembad voor de kleintjes (kinder-doe-bad). Met 2 kleine glijbaantjes waar ze alleen vanaf kan voelt ze zich heerlijk vrij. Stiekem gaat ze het liefst met de volwassen mee van de grote glijbanen.

Bij Center Parcs hebben ze vaak een leuk zwembad voor de kleintjes (kinder-doe-bad).

Parkmascottes

Op Eerste Paasdag eten we in het Italiaanse restaurant Nonna’s. Ze hebben er pasta en pizza’s en ook voor kinderen is er een speciale uitdagende kinderkaart. Kinderen krijgen een kleurplaat met kleurtjes. Na het eten mag Féline meelopen met Nonna om een lekker ijsje uit te zoeken. Smullen natuurlijk! In de plaza verzorgen Orry en zijn vrienden, de mascottes van het park, zorgen voor veel entertainment. Zij hebben ons bij aankomst op het park al verwelkomd met heerlijke paaseitjes voor de gasten.

Moe maar voldaan

Elke dag is er in de plaza van Center Parcs De Kempervennen wel iets te doen voor de kinderen en in de avonden voor de volwassenen. Féline danst gezellig in de kinderdisco en we gaan naar een voorstelling. De kinderen vinden het geweldig! Omdat we verblijven in een kindercottage heeft ze een eigen kinderkamer. Die is voorzien van een stapelbed en een tafel en stoeltje. Er is ook een kastje vol met kinderspeelgoed. Ze vindt het heerlijk om even op haar kamer te spelen als wij van het zonnetje genieten. Door alle gezelligheid valt ze in de avonden als een blok in slaap. Moe maar voldaan. En wij ook!

Volg ons ook op:

Recente blogs:

Updates ontvangen?

 
Meld je aan
Sorry but there is some error in adding your email to our subscriber list. Please try again
Het inschrijven is gelukt!