Dít zijn de leukste kindercampings van Zuid-Holland

Auteur: Redactie

Dit artikel is gepubliceerd op: 16/05/2020

Laatst plaatste een van onze volgers op Instagram een oproep waarin ze vroeg om tips voor een leuke kindercamping in Nederland. Ze wilde er met een camper naartoe kunnen. Nou hebben we wel wat kindercampings op onze website staan, maar niet gebundeld. We besloten haar oproep te delen. We vroegen de volgers van Takemeto.nl naar de beste tips voor een leuke kindercamping in Nederland. We kregen tientallen tips binnen! En omdat we ons kunnen voorstellen dat meer ouders zitten te springen om leuke kindercampings in Nederland delen we de tips graag met jullie!

Omdat één blog met al die kindercampingtips iets te veel van het goede is hebben we de blogs opgedeeld. Zo vind je per provincie de leukste kindercampings. Dit blog gaat over de getipte kindercampings in Zuid-Holland. Het idee is om dit blog aan te blijven vullen. Dus heb je een goede tip voor écht een leuke camping voor kinderen in Zuid-Holland, let us know!

De leukste kindercampings in de provincie Zuid-Holland!

Hieronder vind je de leukste kindercampings in Zuid-Holland, getipt door onze Instagram-volgers en websitebezoekers. Let wel: de kindercampings in dit blog hebben elk hun eigen maatregelen voor het coronavirus dus bekijk ook de betreffende websites voor de meest actuele informatie om teleurstellingen te voorkomen.

1. Boerderijcamping Straat-Hof in Leimuiden

“Kampeerboerderij Straat-Hof is in 1996 ontstaan en biedt 40 kampeerplaatsen die zijn voorzien van elektra. De camping is opgedeeld in 5 delen: Binnen-Hof links, Binnen-Hof rechts, Boerlevaar Noord, Boerlevaar Zuid en PolderZicht. Het laatstgenoemde is ook uitermate geschikt voor een verblijf met een camper. Wij streven ernaar het kampeerveld mooi groen en begroeid te houden. Om dit te bereiken is het niet toegestaan met de auto het veld op te rijden. We rijden zelf uw caravan op het veld en voor campers hebben wij verharde plaatsen. Uw bagage kunt u in stijl naar de caravan brengen, met de daarvoor bestemde kruiwagens. Kijk hier voor onze kampeertarieven. Kamperen bij de boer… Bij kampeerboerderij Straat-Hof kampeert u op een modern melkveebedrijf. U kunt op verschillende manieren in contact komen met het boerenleven.Er is volop speelgelegenheid voor de kleintjes op het veld en op de boerderij. Met een vakantie op deze camping neemt u een kijkje in het boerenleven.” Meer informatie lees je op de website van Boerderijcamping Straat-Hof.

2. Camping Koningshof in Rijnsburg

“De ideale camping om uw kampeervakantie in Zuid-Holland door te brengen! Bij de caravan of camper met versgebakken broodjes en een kopje koffie terwijl de kinderen op pad gaan met het animatieteam. Na de lunch een potje tennis, een hengel uitgooien of een prachtige fietstocht door de duinen. Gezellige steden en het strand zijn dichtbij. Vakantiepark Koningshof biedt ruime kampeerplaatsen van circa 80 m², alle voorzien van een 10 ampère elektra-aansluiting. Wenst u echter iets meer ruimte en gemak, dan kunt u kiezen voor een comfortplaats. Met een afmeting van circa 90-100 m², een eigen wateraansluiting en rioolafvoer biedt de comfortplaats u net dat beetje extra. Daarnaast kunt u op al onze kampeerplaatsen kosteloos gebruik maken van het wifinetwerk. Alles binnen handbereik. Ons binnen- en buitenzwembad geven u de gelegenheid een verfrissende duik te nemen. Actief bezig zijn is voor kinderen geen probleem met de aanwezige speeltuin, skatebaan, sportveld en outdoor fitness. Ook de echte visfanaat kan zijn hart ophalen bij de visvijver op de camping. Voor een ontspannen kampeervakantie in Zuid-Holland is Koningshof de perfecte keuze!” Zo is te lezen op de website van Vakantiepark Koningshof.

Tip jouw kindvriendelijke familiecamping of kindercamping!

Dit zijn de 2 kindercampings in Zuid-Holland die het meest zijn getipt door onze volgers op Instagram en onze websitebezoekers. Als jij nog een goede tip hebt voor een echt kindvriendelijke camping in Zuid-Holland laat het ons weten. Wij beoordelen hem dan en vullen dit blog wellicht aan!

Bekijk ook onze andere tips voor campings in Nederland met kinderen in de volgende provincies:

SpeelgoedSpeelgoed
SpeelgoedSpeelgoed

Deze blogs al gelezen?

Rotterdam met kinderen? Ja toch niettan!

Rotterdam, wat hebben we genoten! 2 volle dagen in deze metropool zijn eigenlijk te kort, maar genoeg om een indruk te krijgen van wat de stad te bieden heeft. We dompelden ons onder in de grootste havenstad van Europa.

Buitenplaats Beekhuizen: ons eerste (en zeker niet laatste) glampavontuur met peuter

Om het vakantiegevoel er na een heerlijk weekje Frankrijk een beetje in te houden, rijden we aan op Velp. En wel vanwege Buitenplaats Beekhuizen! Een

Lekker weg in eigen land met een dreumes: een weekend Gouda!

Een zomer vol verre reizen zit er in 2020 niet in. Daarom gaan we lekker op pad in eigen land! Een lieve vriendin uit Gouda biedt spontaan haar appartement aan, inclusief lijstje met allerlei leuke tips.

Volg ons ook!