Dít zijn de leukste kindercampings van Zeeland

Auteur: Redactie

Dit artikel is gepubliceerd op: 16/05/2020

Laatst plaatste een van onze volgers op Instagram een oproep waarin ze vroeg om tips voor een leuke kindercamping in Nederland. Ze wilde er met een camper naartoe kunnen. Nou hebben we wel wat kindercampings op onze website staan, maar niet gebundeld. We besloten haar oproep te delen. We vroegen de volgers van Takemeto.nl naar de beste tips voor een leuke kindercamping in Nederland. We kregen tientallen tips binnen! En omdat we ons kunnen voorstellen dat meer ouders zitten te springen om leuke kindercampings in Nederland delen we de tips graag met jullie!

Omdat één blog met al die kindercampingtips iets te veel van het goede is hebben we de blogs opgedeeld. Zo vind je per provincie de leukste kindercampings. Dit blog gaat over de getipte kindercampings in Zeeland. Het idee is om dit blog aan te blijven vullen. Dus heb je een goede tip voor écht een leuke camping voor kinderen in Zeeland, let us know!

De leukste kindercampings in de provincie Zeeland!

Hieronder vind je de leukste kindercampings in Zeeland, getipt door onze Instagram-volgers en websitebezoekers. Let wel: de kindercampings in dit blog hebben elk hun eigen maatregelen voor het coronavirus dus bekijk ook de betreffende websites voor de meest actuele informatie om teleurstellingen te voorkomen.

1. Camping de Pekelinge in Oostkapelle

“De Pekelinge is een mooie gezinscamping met ruime plaatsen, bijzondere accommodaties en vele speel- en sportfaciliteiten. Camping De Pekelinge in Oostkapelle is een sportieve Ardoer familiecamping in Zeeland. Ga op ontdekking in Zeeland en beleef een onvergetelijke tijd. 3 kilometer van het strand gelegen. Binnen- en buitenzwembad. Waterspeeltuin met stortbak. Indoor speeltuin met onder andere vrije valglijbaan. Boogschieten, klimmen en lasergamen.” Meer informatie lees je op de website van De Pekelinge.

2. Camping de Wachtsluis in Retranchement

“Kent u Zeeuws Vlaanderen al? Onze camping vindt u op een bijzondere plek: vlak bij zee, omringd door typisch Zeeuwse dijkjes en grenzend aan een natuurgebied. Binnen een paar minuutjes (500 meter) staat u bovenop het duin en kijkt u uit over natuurgebied Het Zwin en de Noordzee. Het strand vindt u op 900 meter van de camping. Wandelend of met de fiets, u bent er zo! Gezinnen, rustzoekers, fietsers en natuurliefhebbers gebruiken onze camping als uitvalsbasis om de Zwinregio te verkennen. Het gezellige kustplaatsje Cadzand-Bad is 1,5 kilometer verderop. De camping is ruim opgezet. Kinderen voelen zich hier snel thuis. Zij genieten – net als hun ouders – van de ruimte en de gezonde zeelucht. Vriendjes hebben ze zo! Onze camping ligt ideaal voor een heerlijke strandvakantie. Een groene plek, rustige gelegen met het strand vlakbij.” Zo is te lezen op de website van Camping de Wachtsluis.

Tip jouw kindvriendelijke familiecamping of kindercamping!

Dit zijn de 2 kindercampings in Zeeland die het meest zijn getipt door onze volgers op Instagram en onze websitebezoekers. Als jij nog een goede tip hebt voor een echt kindvriendelijke camping in Zeeland laat het ons weten. Wij beoordelen hem dan en vullen dit blog wellicht aan!

Bekijk ook onze andere tips voor campings in Nederland met kinderen in de volgende provincies:

SpeelgoedSpeelgoed
SpeelgoedSpeelgoed

Deze blogs al gelezen?

Weekendje weg in coronatijd? Voor kids is Center Parcs de Huttenheugte een groot feest!

Op een Nederlands vakantiepark zagen we ons eerlijk gezegd niet zo zitten. Totdat Nederland na corona weer een beetje openging en vrienden van ons een...

Annes eerste moeder-dochterweekendje: zo pakte ze het aan!

Zolang als Puck er is - 3,5 jaar - doen wij alles samen als gezin. Nachtjes weg, (lange) weekenden, weekjes en zelfs een reis van...

Een weekje BoerenBed met kinderen: écht vakantie in eigen land!

"Beetje spannend, mama", zegt Josephine het eerste uur na aankomst nog. De geitjes, de hoge glijbaan, de andere kinderen, grote én kleine paarden, slapen in...

Volg ons ook!