Dít zijn de leukste kindercampings van Utrecht

Auteur: Redactie

Dit artikel is gepubliceerd op: 16/05/2020

Laatst plaatste een van onze volgers op Instagram een oproep waarin ze vroeg om tips voor een leuke kindercamping in Nederland. Ze wilde er met een camper naartoe kunnen. Nou hebben we wel wat kindercampings op onze website staan, maar niet gebundeld. We besloten haar oproep te delen. We vroegen de volgers van Takemeto.nl naar de beste tips voor een leuke kindercamping in Nederland. We kregen tientallen tips binnen! En omdat we ons kunnen voorstellen dat meer ouders zitten te springen om leuke kindercampings in Nederland delen we de tips graag met jullie!

Omdat één blog met al die kindercampingtips iets te veel van het goede is hebben we de blogs opgedeeld. Zo vind je per provincie de leukste kindercampings. Dit blog gaat over de getipte kindercampings in Utrecht. Het idee is om dit blog aan te blijven vullen. Dus heb je een goede tip voor écht een leuke camping voor kinderen in Utrecht, let us know!

De leukste kindercampings in de provincie Utrecht!

Hieronder vind je de leukste kindercampings in Utrecht, getipt door onze Instagram-volgers en websitebezoekers. Let wel: de kindercampings in dit blog hebben elk hun eigen maatregelen voor het coronavirus dus bekijk ook de betreffende websites voor de meest actuele informatie om teleurstellingen te voorkomen.

1. Camping De Heigraaf in Woudenberg

“Wij heten u van harte welkom op onze gezellige familiecamping De Heigraaf! Geniet van een heerlijk luxe vakantie met een knipoog naar de nostalgie van vroeger. Onze familiecamping is prachtig gelegen in Woudenberg, op de Utrechtse Heuvelrug aan de rand van de Gelderse Vallei. Geniet met de hele familie van een vakantie op De Heigraaf, een gezellige familiecamping in Woudenberg, direct naast het Henschotermeer. Kom snel een kijkje nemen! Het gevoel van vrijheid, heerlijk genieten van het buitenleven, niks moet, alles mag… kortom dat heerlijke kampeergevoel! Of u nu met de tent, de toercaravan, vouwwagen of camper komt, we zoeken graag de ideale kampeerplaats voor u uit!”. Meer informatie lees je op de website van De Heigraaf.

2. Bospark Bilthoven in… Bilthoven!

“Recreatiepark Bos Park Bilthoven is de uitgelezen plek om van een heerlijke vakantie te genieten. Door de unieke ligging temidden van bossen en zandverstuivingen zult u altijd uw ideale plek in zon, schaduw of half schaduw kunnen vinden. Bos Park Bilthoven is een natuurterrein op de Utrechtse Heuvelrug. Deze unieke locatie met mooie oude vliegdennen ligt midden in een bos- en stuifzandgebied en op loopafstand van Bilthoven. In het zomerseizoen bieden wij voor een gezin met kinderen een animatieteam, een verwarmd (middels zonnepanelen) buitenzwembad en peuterbad, het springkussen, de speeltuin en het stuifduin met kabelbaan. Maar ook als u van uw rust wilt genieten zijn er vele plaatsen waar u als enig gezelschap de konijntjes, spechten en eekhoorns zult hebben. De vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van Bos Park maar ook de culturele steden als Utrecht en Amersfoort op korte afstand doen daar nog een schepje bovenop. Op fietsafstand is het nieuwe Nationaal Militair Museum in Soesterberg te vinden. Op loopafstand ligt het centrum van Bilthoven voor al uw boodschappen.” Zo is te lezen op de website van Bospark Bilthoven.

Tip jouw kindvriendelijke familiecamping of kindercamping!

Dit zijn de 2 kindercampings in Utrecht die het meest zijn getipt door onze volgers op Instagram en onze websitebezoekers. Als jij nog een goede tip hebt voor een echt kindvriendelijke camping in Utrecht laat het ons weten. Wij beoordelen hem dan en vullen dit blog wellicht aan!

Bekijk ook onze andere tips voor campings in Nederland met kinderen in de volgende provincies:

SpeelgoedSpeelgoed
SpeelgoedSpeelgoed

Deze blogs al gelezen?

Weekendje weg in coronatijd? Voor kids is Center Parcs de Huttenheugte een groot feest!

Op een Nederlands vakantiepark zagen we ons eerlijk gezegd niet zo zitten. Totdat Nederland na corona weer een beetje openging en vrienden van ons een...

Annes eerste moeder-dochterweekendje: zo pakte ze het aan!

Zolang als Puck er is - 3,5 jaar - doen wij alles samen als gezin. Nachtjes weg, (lange) weekenden, weekjes en zelfs een reis van...

Een weekje BoerenBed met kinderen: écht vakantie in eigen land!

"Beetje spannend, mama", zegt Josephine het eerste uur na aankomst nog. De geitjes, de hoge glijbaan, de andere kinderen, grote én kleine paarden, slapen in...

Volg ons ook!