Dít zijn de leukste kindercampings van Noord-Holland!

Auteur: Redactie

Dit artikel is gepubliceerd op: 15/05/2020

Laatst plaatste een van onze volgers op Instagram een oproep waarin ze vroeg om tips voor een leuke kindercamping in Nederland. Ze wilde er met een camper naartoe kunnen. Nou hebben we wel wat kindercampings op onze website staan, maar niet gebundeld. We besloten haar oproep te delen. We vroegen de volgers van Takemeto.nl naar de beste tips voor een leuke kindercamping in Nederland. We kregen tientallen tips binnen! En omdat we ons kunnen voorstellen dat meer ouders zitten te springen om leuke kindercampings in Nederland delen we de tips graag met jullie!

Omdat één blog met al die kindercampingtips iets te veel van het goede is hebben we de blogs opgedeeld. Zo vind je per provincie de leukste kindercampings. Dit blog gaat over de getipte kindercampings in Noord-Holland. Het idee is om dit blog aan te blijven vullen. Dus heb je een goede tip voor écht een leuke camping voor kinderen in Noord-Holland, let us know!

De leukste kindercampings in de provincie Noord-Holland!

Hieronder vind je de leukste kindercampings in Noord-Holland, getipt door onze Instagram-volgers en websitebezoekers. Let wel: de kindercampings in dit blog hebben elk hun eigen maatregelen voor het coronavirus dus bekijk ook de betreffende websites voor de meest actuele informatie om teleurstellingen te voorkomen.

1. Camping Bakkum in Castricum

“Camping Bakkum; een eigenwijs paradijs, vlak bij het strand en de zee en midden in de Noord-Hollandse duinen. Een gezellige kindercamping voor jong en oud, waar je de vrijheid voelt om te zijn wie je bent. Hier beleef je de mooiste momenten samen. Het gezellige ontmoetingsplein vormt het bruisend hart van de camping. Een plek om met elkaar te verbinden en te genieten, hier ervaar je nog dat echte ‘wij-gevoel’”, aldus de website van Camping Bakkum.

2. Camping De Lakens in Bloemendaal

“Verscholen tussen de duinen, in Nationaal Park Zuid-Kennemerland, ligt Camping de Lakens. Een fijne plek waar een relaxte sfeer hangt. Binnen 100 stappen sta je op het strand van Bloemendaal. Een tent, caravan of camper? Kies jouw ideale plaats. Op de Dunespot kampeer je lekker beschut in een duinpan. Neem plaats aan de picknicktafel en geniet op een loungespot. De Playtown-plaatsen zijn ideaal voor gezinnen met kleine kinderen; autoluw en omgeven door speeltoestellen. Luieren in je eigen hangmat met een krantje in alle rust? Dat kan op een Relaxplace. De ultieme natuurbeleving ervaar je op een Beachspot; voetjes in het zand en lekker dicht bij zee! De Comfort Area beschikt over een eigen waterkraantje en aansluiting op het riool, ideaal dus voor campers”, zo is te lezen op de website van Camping de Lakens.

3. Camping De Bongerd in Tuitjenhorn

“Ons campingpark, Capfun de Bongerd, ligt in Tuitjenhorn in het prachtige en veelzijdige Noord-Holland. Met een topsfeer en persoonlijke service is het ons doel om de verwachtingen van onze kampeergasten te overtreffen. U zult versteld staan van Vleghel de Egel die er samen met zijn buurman Koning Pa-Radijs van de Holle Bolle Boom voor zorgt dat u kunt gaan genieten van een onvergetelijke kampeervakantie! Het ruim opgezette Campingpark is zo’n 18 hectare groot. Met zijn vele voorzieningen en faciliteiten richt Capfun de Bongerd zich voornamelijk op kinderen tot 11 jaar en hun (groot)ouders. Op Capfun de Bongerd bevinden zich naast een zwem- en speelvijver, voetbalveld, dierenweide en ook diverse speeltuintjes en speeltoestellen vlakbij de locaties. En alsof dat nog niet genoeg is, de kinderen kunnen zich ook nog uitleven in speelparadijs de Holle Bolle Boom met de Buiten waarin zich een spetter- en spatbad, Fonteinplein en vanaf mei 2019 een openluchtzwembad bevinden.” Kijk voor meer info op de website van De Bongerd.

4. Camping Geversduin in Castricum

“Overnachten in het groen en vlak bij zee. Camping Geversduin ligt in het prachtige Noord-Hollands Duinreservaat. Je kunt hier genieten van de kust, de duinen en het bos. Tent, caravan of een camper? Op Geversduin zijn kampeerplaatsen voor iedereen. ‘Het Duinstruweel’ bijvoorbeeld: ideaal voor de allerkleinsten, speeltoestellen direct voor de kampeerplaatsen. ‘Het Eikenbos’ ligt vlakbij het sportveld. Tent, caravan of camper? Op Camping Geversduin kun je kamperen zoals jij dat wilt. Maar we bieden nog veel meer. Wat dacht je van een accommodatie met alle comfort. Zoals onze Strandhuizen en Boomhuizen.

Goed om te weten: op een afgeschermd gedeelte van de camping mag de hond ook mee. Je kunt bij ons ook lekker eten. We hebben een leuk, in ‘natuurstijl’ ingericht restaurant, waar men werkt met verse streekproducten. Camping Geversduin staat ook voor duurzaamheid. Bij alles wat we doen, houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. Onze camping ligt in het Noord-Hollandse duingebied, op een bosrijke plek niet ver van strand en zee. Zelf vinden we het hier supermooi. Vrijwel al onze gasten zijn het met ons eens. Wat zou jij ervan vinden? Kom onze wereld eens ontdekken.” Kijk voor meer info op de website van Camping Geversduin.

Tip jouw kindvriendelijke familiecamping of kindercamping!

Dit zijn de 4 kindercampings in Noord-Holland die het meest zijn getipt door onze volgers op Instagram en onze websitebezoekers. Als jij nog een goede tip hebt voor een echt kindvriendelijke camping in Noord-Holland laat het ons weten. Wij beoordelen hem dan en vullen dit blog wellicht aan!

Bekijk ook onze andere tips voor campings in Nederland met kinderen in de volgende provincies:

SpeelgoedSpeelgoed
SpeelgoedSpeelgoed

Deze blogs al gelezen?

Rotterdam met kinderen? Ja toch niettan!

Rotterdam, wat hebben we genoten! 2 volle dagen in deze metropool zijn eigenlijk te kort, maar genoeg om een indruk te krijgen van wat de stad te bieden heeft. We dompelden ons onder in de grootste havenstad van Europa.

Buitenplaats Beekhuizen: ons eerste (en zeker niet laatste) glampavontuur met peuter

Om het vakantiegevoel er na een heerlijk weekje Frankrijk een beetje in te houden, rijden we aan op Velp. En wel vanwege Buitenplaats Beekhuizen! Een

Lekker weg in eigen land met een dreumes: een weekend Gouda!

Een zomer vol verre reizen zit er in 2020 niet in. Daarom gaan we lekker op pad in eigen land! Een lieve vriendin uit Gouda biedt spontaan haar appartement aan, inclusief lijstje met allerlei leuke tips.

Volg ons ook!