Dít zijn de leukste kindercampings van Groningen

Auteur: Redactie

Dit artikel is gepubliceerd op: 16/05/2020

Laatst plaatste een van onze volgers op Instagram een oproep waarin ze vroeg om tips voor een leuke kindercamping in Nederland. Ze wilde er met een camper naartoe kunnen. Nou hebben we wel wat kindercampings op onze website staan, maar niet gebundeld. We besloten haar oproep te delen. We vroegen de volgers van Takemeto.nl naar de beste tips voor een leuke kindercamping in Nederland. We kregen tientallen tips binnen! En omdat we ons kunnen voorstellen dat meer ouders zitten te springen om leuke kindercampings in Nederland delen we de tips graag met jullie!

Omdat één blog met al die kindercampingtips iets te veel van het goede is hebben we de blogs opgedeeld. Zo vind je per provincie de leukste kindercampings. Dit blog gaat over de getipte kindercampings in Groningen. Het idee is om dit blog aan te blijven vullen. Dus heb je een goede tip voor écht een leuke camping voor kinderen in Groningen, let us know!

De leukste kindercampings in de provincie Groningen!

Hieronder vind je de leukste kindercampings in Groningen, getipt door onze Instagram-volgers en websitebezoekers. Let wel: de kindercampings in dit blog hebben elk hun eigen maatregelen voor het coronavirus dus bekijk ook de betreffende websites voor de meest actuele informatie om teleurstellingen te voorkomen.

1. Camping Noorderloo in Vriescheloo

“Camping Noorderloo is een kleinschalige, moderne camping waar je kunt ontspannen en onthaasten. Bij ons kampeer je in een zonnig open bos, midden in het boerenlandschap. Natuurlijk met speelbos, speeltoestellen, eigen zwemvijver, voetbalveldje, volleybalveld, pingpongtafel en ons eigen lunchcafé, voor wanneer je behoefte hebt aan een goede kop koffie. We willen met onze camping en lunchcafé graag duurzaam te werk gaan en al onze kampeerders en eters een fijne sfeer en gemakkelijk comfort aanbieden. Kindvriendelijk, diervriendelijk en natuurvriendelijk. In het kampeerseizoen van 2020 bieden wij onze eerste comfortabele tenten. Daarbij werken we natuurlijk door aan nog meer mooie natuur op onze camping, een kleine fruitboomgaard, weidedieren en een automatiek met handige spulletjes en lekkers.” Aldus de website van Camping Noorderloo.

Tip jouw kindvriendelijke familiecamping of kindercamping!

Dit is onze best getipte kindercamping in Groningen door onze volgers op Instagram en onze websitebezoekers. Ook meerdere malen getipt dus dat is een goed teken 🙂 Als jij nog een goede tip hebt voor een echt kindvriendelijke camping in Groningen laat het ons weten. Wij beoordelen hem dan en vullen dit blog wellicht aan!

Bekijk ook onze andere tips voor campings in Nederland met kinderen in de volgende provincies:

SpeelgoedSpeelgoed
SpeelgoedSpeelgoed

Deze blogs al gelezen?

Rotterdam met kinderen? Ja toch niettan!

Rotterdam, wat hebben we genoten! 2 volle dagen in deze metropool zijn eigenlijk te kort, maar genoeg om een indruk te krijgen van wat de stad te bieden heeft. We dompelden ons onder in de grootste havenstad van Europa.

Buitenplaats Beekhuizen: ons eerste (en zeker niet laatste) glampavontuur met peuter

Om het vakantiegevoel er na een heerlijk weekje Frankrijk een beetje in te houden, rijden we aan op Velp. En wel vanwege Buitenplaats Beekhuizen! Een

Lekker weg in eigen land met een dreumes: een weekend Gouda!

Een zomer vol verre reizen zit er in 2020 niet in. Daarom gaan we lekker op pad in eigen land! Een lieve vriendin uit Gouda biedt spontaan haar appartement aan, inclusief lijstje met allerlei leuke tips.

Volg ons ook!