Dít zijn de leukste kindercampings van Gelderland

Auteur: Redactie

Dit artikel is gepubliceerd op: 16/05/2020

Laatst plaatste een van onze volgers op Instagram een oproep waarin ze vroeg om tips voor een leuke kindercamping in Nederland. Ze wilde er met een camper naartoe kunnen. Nou hebben we wel wat kindercampings op onze website staan, maar niet gebundeld. We besloten haar oproep te delen. We vroegen de volgers van Takemeto.nl naar de beste tips voor een leuke kindercamping in Nederland. We kregen tientallen tips binnen! En omdat we ons kunnen voorstellen dat meer ouders zitten te springen om leuke kindercampings in Nederland delen we de tips graag met jullie!

Omdat één blog met al die kindercampingtips iets te veel van het goede is hebben we de blogs opgedeeld. Zo vind je per provincie de leukste kindercampings. Dit blog gaat over de getipte kindercampings in Gelderland. Het idee is om dit blog aan te blijven vullen. Dus heb je een goede tip voor écht een leuke camping voor kinderen in Gelderland, let us know!

De leukste kindercampings in de provincie Gelderland!

Hieronder vind je de leukste kindercampings in Gelderland, getipt door onze Instagram-volgers en websitebezoekers. Let wel: de kindercampings in dit blog hebben elk hun eigen maatregelen voor het coronavirus dus bekijk ook de betreffende websites voor de meest actuele informatie om teleurstellingen te voorkomen.

1. Camping de Lievelinge in Vuren

“Een camping als de Lievelinge vind je nergens anders in Nederland. Een groene oase met een verrukkelijk zwemmeer, royale kampeerplaatsen, inspirerende, ongewone en kunstzinnige verhuurunits, een relaxte sfeer, overal bos, een kinderboerderij en een uitstekend restaurantje met een zonneterras. Dit paradijsje is geschapen door een groep Utrechtse creatieve ondernemers met een droom: een eigenzinnige vrijplaats en een supergezellige familiecamping in een, waar je zowel met als zonder kinderen een wonderbaarlijke tijd hebt. Een lievelingscamping dus, voor een ‘nextlevelkampeerervaring’. En bovendien een van de weinige campings in ons land waar je nog een vuurtje mag stoken bij je tent. Want we hebben die stoere vuurschalen niet voor niks neergezet.” Aldus de website van De Lievelinge.

2. Camping Bij Ons in Groesbeek

“Bij Ons is een mooie en gezellige landschapscamping, gelegen in het buitengebied van Groesbeek, aan de ‘Groesbeek’. Naast ongeveer 40 kampeerplekken hebben we diverse bijzondere accommodaties te huur. De kampeerplaatsen zijn ruim met veel groen en een fantastisch uitzicht op natuurgebied het ‘Slumke’. Diverse wandel- en fietsroutes direct vanaf de camping, over de vele wandel-/fietspaden in de omgeving. De camping is kindvriendelijk er is altijd wat te doen! We organiseren regelmatig aanschuiftafels, eet mee met de pot! En bakken ‘s ochtends verse broodjes in de weekenden en in de vakanties. Wat we van onze gasten vaak horen is: ‘een plek waar je een keer geweest moet zijn en terug wilt komen!”.  Zo is te lezen op de website van Bij Ons in Groesbeek.

3. Camping Lolotte in Neede

“Wij gaan links waar andere kindercampings rechts gaan. Geen hossende animatieteams en wildwaterparadijzen, maar een camping voor bevlogen boomklevers, nieuwsgierige achtertuinavonturiers, onverschrokken padvinders (tot en met 10 jaar) en hun ouders. Van natuurbeleving, outdooractiviteiten tot gewoonweg vies worden. Kortom, een camping voor als je van buiten spelen houdt! Geen schreeuwerige animatie, maar heerlijk buitenspelen. Kom je ook?” Kijk voor meer informatie op de website van Camping Lolotte.

4. Camping De Oude Molen in Groesbeek

“Een ideaal gelegen vakantiepark, bij uitstek geschikt voor jong en oud, met een ruim aanbod aan mogelijkheden voor een heerlijk verblijf. Ons comfortabele en sfeervolle vakantiepark heeft enorm veel te bieden; onder andere ruime plaatsen (zowel centraal gelegen als op een rustige uithoek met prachtig uitzicht) en uitgebreide voorzieningen. Sauna, bubbelbad, zonnebank, was- en droogmachines en een kookgelegenheid zijn onder andere in ons mooie sanitairgebouw aanwezig en zorgen ervoor dat u op en top kunt genieten! Vakantiepark de Oude Molen is een familiecamping bij uitstek!

Op onze speels opgezette camping kampeert u lekker in ‘het groen’. De vele bomen en struiken geven de camping een intiem karakter en bovendien staat er een animatieteam voor u klaar tijdens het hoogseizoen. Naast vele leuke activiteiten hebben wij ook een prachtig toiletgebouw op het terrein staan. Hier is een ruimte speciaal ingericht met een junglethema waar uw kids zelf hun gang kunnen gaan. Ook de hal van het toiletgebouw is zeker de moeite waard om eens te bekijken. Bezoek het gebouw vooral eens in het donker, door middel van blacklight laten we u daar prachtige dingen zien. Op ons terrein vindt u ook een restaurant waar u dagelijks terecht kunt voor een hapje en een drankje. Ook vinden daar vaak gezellige avondjes plaats, denk aan een gezamenlijke barbecue, een fanatieke bingoavond of een spannende pubquiz. Kortom, genoeg te beleven! ” Kijk voor meer informatie op de website van Camping de Oude Molen.

Tip jouw kindvriendelijke familiecamping of kindercamping!

Dit zijn de 4 kindercampings in Gelderland die het meest zijn getipt door onze volgers op Instagram en onze websitebezoekers. Als jij nog een goede tip hebt voor een echt kindvriendelijke camping in Gelderland laat het ons weten. Wij beoordelen hem dan en vullen dit blog wellicht aan!

Bekijk ook onze andere tips voor campings in Nederland met kinderen in de volgende provincies:

SpeelgoedSpeelgoed
SpeelgoedSpeelgoed

Deze blogs al gelezen?

3 x leuke plekken in Zeeland (Wemeldinge) tijdens een fietsvakantie met kinderen

Nu we het reizen even achter ons moeten laten, ontdekken we steeds meer fijne plekjes in en om ons huis. Veel te vaak vergeten we...

Dít zijn de leukste kindercampings van Zuid-Holland

Laatst plaatste een van onze volgers op Instagram een oproep waarin ze vroeg om tips voor een leuke kindercamping in Nederland. Ze wilde er met...

Dít zijn de leukste kindercampings van Zeeland

Laatst plaatste een van onze volgers op Instagram een oproep waarin ze vroeg om tips voor een leuke kindercamping in Nederland. Ze wilde er met...

Volg ons ook!