Dít zijn de leukste kindercampings van Flevoland

Auteur: Redactie

Dit artikel is gepubliceerd op: 16/05/2020

Laatst plaatste een van onze volgers op Instagram een oproep waarin ze vroeg om tips voor een leuke kindercamping in Nederland. Ze wilde er met een camper naartoe kunnen. Nou hebben we wel wat kindercampings op onze website staan, maar niet gebundeld. We besloten haar oproep te delen. We vroegen de volgers van Takemeto.nl naar de beste tips voor een leuke kindercamping in Nederland. We kregen tientallen tips binnen! En omdat we ons kunnen voorstellen dat meer ouders zitten te springen om leuke kindercampings in Nederland delen we de tips graag met jullie!

Omdat één blog met al die kindercampingtips iets te veel van het goede is hebben we de blogs opgedeeld. Zo vind je per provincie de leukste kindercampings. Dit blog gaat over de getipte kindercampings in Flevoland. Het idee is om dit blog aan te blijven vullen. Dus heb je een goede tip voor écht een leuke camping voor kinderen in Flevoland, let us know!

De leukste kindercampings in de provincie Flevoland!

Hieronder vind je de leukste kindercampings in Flevoland, getipt door onze Instagram-volgers en websitebezoekers. Let wel: de kindercampings in dit blog hebben elk hun eigen maatregelen voor het coronavirus dus bekijk ook de betreffende websites voor de meest actuele informatie om teleurstellingen te voorkomen.

1. Camping het Urkerbos in Urk

“Kindvriendelijke familiecamping in het bos op Urk bij het IJsselmeer: kampeerplaatsen en accommodatieverhuur van eenvoudig tot luxe met openluchtzwembad, speeltuin, horeca en verzorg pony’s. Op Urk kunt u heerlijk bijkomen van uw drukke dagelijkse bezigheden. Vissersplaats Urk aan het IJsselmeer heeft cultuurhistorie, vele winkels en u kunt er heerlijk eten en drinken. Op onze kindvriendelijke familiecamping is voldoende te doen, zoals zwemmen in het openluchtzwembad, relaxen op het terras bij onze sfeervolle horeca, maar ook de speeltuin en bij de verzorgpony’s is een ideale plaats voor ontspanning en ontmoeting.” Aldus de website van Camping het Urkerbos.

2. Netl De Wildste Tuin

“Netl de Wildste Tuin, een natuurspeeltuin voor lichaam en geest. Kinderen kunnen vrij spelen en ontdekken in de grote speeltuin van Netl Wildste Tuin. Balanceren op boomstammen, klimmen en klauteren op apentouwen en ander speeltuig, verstoppen in bamboejungle, racen op de kabelbaan en lekker glijden van de modderglijbaan! Natuurlijk bewegen, natuurlijk leren, natuurlijk gezond. Trek vooral niet je mooiste kleren aan, want wilde kinderen worden hier natuurlijk vies en nat! Een plek waar ruimte om zelf te ontdekken voorop staat. Naar buiten, waar grote en kleine kinderen zelf het avontuur in kunnen stappen, of al samenwerkend op ontdekkingsreis gaan.” Zo is te lezen op de website van Netl de Wildste Tuin.

Tip jouw kindvriendelijke familiecamping of kindercamping!

Dit zijn de 2 kindercampings in Flevoland die het meest zijn getipt door onze volgers op Instagram en onze websitebezoekers. Als jij nog een goede tip hebt voor een echt kindvriendelijke camping in Flevoland laat het ons weten. Wij beoordelen hem dan en vullen dit blog wellicht aan!

Bekijk ook onze andere tips voor campings in Nederland met kinderen in de volgende provincies:

SpeelgoedSpeelgoed
SpeelgoedSpeelgoed

Deze blogs al gelezen?

Rotterdam met kinderen? Ja toch niettan!

Rotterdam, wat hebben we genoten! 2 volle dagen in deze metropool zijn eigenlijk te kort, maar genoeg om een indruk te krijgen van wat de stad te bieden heeft. We dompelden ons onder in de grootste havenstad van Europa.

Buitenplaats Beekhuizen: ons eerste (en zeker niet laatste) glampavontuur met peuter

Om het vakantiegevoel er na een heerlijk weekje Frankrijk een beetje in te houden, rijden we aan op Velp. En wel vanwege Buitenplaats Beekhuizen! Een

Lekker weg in eigen land met een dreumes: een weekend Gouda!

Een zomer vol verre reizen zit er in 2020 niet in. Daarom gaan we lekker op pad in eigen land! Een lieve vriendin uit Gouda biedt spontaan haar appartement aan, inclusief lijstje met allerlei leuke tips.

Volg ons ook!