Aiii met je kindje tussen de jolige Engelsen op Ibiza – zó loste Rosalie het op!

Auteur: Rosalie

Dit artikel is gepubliceerd op: 19/07/2019

We hadden eigenlijk een citytrip geboekt voor een paar dagen, maar na wat beraad besloten we er wat dagen aan vast te plakken en een weekje naar de zon te gaan. Eenmaal besloten naar Ibiza te gaan kon ik mijn geluk niet op! Het werd de 4e keer voor mij op dit geweldige eiland, maar de 1e keer met kind en dus ook de 1e keer als gezin!

Niet alles is wat het lijkt

Het was wel even zoeken naar een fijne accommodatie. Van vorige tripjes wisten we dat een aparte slaapruimte voor onze zoon van toen 14 maanden wel een pre was. Zo kwamen we uit op een familiekamer bij Sirenis Seaview Country Club in Port d’es Torrent. In eerste instantie leek dit een geweldige keuze… Tot we onze eerste nacht hadden gehad.

Het hotel – dat er overigens echt waanzinnig uitzag – zat helemaal vol met zeer luidruchtige Engelsen, die bij het ontbijt al aan de alcohol zaten! Ook lieten onze buren de tv op standje 80 staan tot 02.30 uur (voor de baby) en gingen zelf aan de borrel in een van de barren.

In eerste instantie leek dit een geweldige keuze… Tot we onze eerste nacht hadden gehad.

Toch nog echt vakantie

Daar gingen we onze rust helaas niet vinden. Na 2 verschrikkelijke nachten besloten we om een andere accommodatie te boeken. We kwamen uit bij een huis dat zowel op Airbnb als op Booking.com verhuurd werd en waar we de volgende dag al in konden! Daar aangekomen slaakten we allen een diepe zucht van ontspanning; onze vakantie kon écht beginnen!

Tip: ga je voor rust en ontspanning? Boek dan in plaats van een pakketreis bijvoorbeeld een los ticket en een accommodatie op Booking.com of Airbnb. De locatie maakt in principe niet uit op het eiland, als je net als wij van het ontdekken van leuke strandjes houdt.

In mijn volgende blog vertel ik je meer over onze vakantie op Ibiza en onze 5 favoriete plekjes!