Reiservaringen en vakantieavonturen

Duik in de reisavonturen van andere mama’s. Hier vind je al onze vakantieverslagen, reiservaringen en de leukste must-do’s om met kinderen te doen. Laat je inspireren en ontdek nieuwe bestemmingen en activiteiten voor jouw volgende gezinsvakantie.

Wij zijn met z’n drietjes thuis: m’n vriend, ons dochtertje Puck (7) en ikzelf. We reizen (en reisden) dan ook heel wat samen. Toen Puck kleiner was, ging dat vaak zonder slag of stoot.

Lees verder

“Afgelopen maart verbleven wij met onze kleuter van 4 en baby van 9 maanden 2 weken in een van de appartementen van Villa Miali, gelegen in de rustige villawijk Vista Royal en op een steenworp afstand van Jan Thiel Beach.”

Lees verder

Rechts van mij slaapt mijn vriend, links onze zoon. Vanuit de hotelkamer in een goedkoop pensionnetje in Frankfurt hoor ik in de kamer naast ons al ruim een uur bellende, lachende en discussiërende Italianen.

Lees verder

Rotterdam, wat hebben we genoten! 2 volle dagen in deze metropool zijn eigenlijk te kort, maar genoeg om een indruk te krijgen van wat de stad te bieden heeft. We dompelden ons onder in de grootste havenstad van Europa.

Lees verder

Het laatste deel van onze babymoon naar Nepal was een bezoek aan Chitwan National Park, waar onder andere tijgers voorkomen. Tijgers vind ik echt fantastisch. Eigenlijk best een bucketlistding om ze een keer in het wild te zien.

Lees verder

En toen was het tijd voor het letterlijke hoogtepunt van onze reis: het dak van de wereld, de Himalaya. Van Kathmandu reden we met een taxi naar Pokhara. Daar zouden we dan eindelijk beginnen aan onze 5-daagse hike.

Lees verder

Net als in Nederland vieren ze ook in Spanje uitbundig kerst. Wat maakt een kerstperiode in Barcelona nou zo bijzonder? Volgens Marta van Barcelona met Marta is de stad juist dan een dikke aanrader.

Lees verder

Ik bedacht me dat ik ongeveer 3 maanden zwanger zou zijn tijdens onze reis naar Nepal. Zou ik mijn hikeoutfit dan nog wel passen? Nou, nog net. Het grootste obstakel om op babymoon naar Nepal te gaan was overwonnen.

Lees verder

In januari 2020 – toen corona nog niet in het land was – boekten we onze vakantie naar 2 verschillende streken in Italië. De 1e was Piemonte. Even waren we bang dat onze reis niet door kon gaan, maar niets bleek minder waar.

Lees verder