Over ons

Tja, waar ga je heen als je met je kindje op vakantie gaat? Juist, eerst naar Takemeto.nl natuurlijk! Want hier begint jouw vakantie met kinderen! Of je nou een weekendje op stedentrip gaat of een paar weken gaat backpacken. Alle informatie die je nodig hebt voor een reis met kinderen vind je op ons platform. Met daarnaast heel veel goeie tips, reisverslagen, checklists en – niet te vergeten – de leukste kindvriendelijke hotels!

Kort voorstellen

Wij zijn Joep en Anne, de trotse ouders van Puck Olivia (’17) en oprichters van Takemeto.nl Voordat ons dochtertje geboren was trokken we er regelmatig op uit: Australië, Nieuw-Zeeland, Indonesië, Thailand, Verenigde Staten, Mexico, Cuba en Canada. En laten we Europa niet vergeten! Inmiddels met Puck in ons midden zetten we onze wanderlust voort en hebben we al heel wat mooie reisjes gemaakt.

We kwamen er al snel achter dat de voorbereiding van die reisjes nog best een zoektocht was. Want ja, waar ga je naartoe met een baby van een paar maanden, wat neem je allemaal mee, welk hotel boek je en waar vind je leuke en kindvriendelijke restaurants in de buurt? We hadden zo veel vragen! Gelukkig vonden we al snel wat leuke en interessante websites, maar één centraal platform met handige tips en checklists, inspirerende reisverslagen, leuke blogs en een breed overzicht aan kindvriendelijke hotels en restaurants per stad… Niet echt. En dus besloten we zelf zo’n platform op te richten: Takemeto.nl was geboren!

Inmiddels werken we samen met een blogteam van meer dan 70 bloggers. Op Takemeto.nl vind je aan de ene kant praktische informatie maar je doet er ook genoeg inspiratie op én vindt er tips om jouw (eerste) vakantie met kind(eren) net even wat relaxter te laten beginnen!

Kortom, jouw vakantie met kinderen begint hier!

Samenwerken?

Wil je met ons samenwerken? Leuk! Stuur ons een berichtje en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Volg ons ook!