Dagje Julianatoren: Jul, Julia en meneer Kaasgaaf zorgen voor een onvergetelijke dag!

Als verrassing gaan we gezellig een dagje weg met het gezin. Féline zit nieuwsgierig achterin en weet nog niet wat we gaan doen. Als we aankomen bij de Julianatoren ziet Féline gelijk waar we zijn en haar gezichtje spreekt boekdelen. Ze is er een jaar geleden al een keer geweest en dat was een groot succes. Nu is ze 4 jaar en mag ze in nog meer attracties. Ze kan niet wachten om naar binnen te gaan!

De ochtend beginnen we met de openingsshow van Jul en Julia. Samen meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin zijn zij de mascottes van het park. Ze hebben zelfs een eigen televisieserie. Ze zingen en dansen en nemen uitgebreid de tijd om foto’s te maken samen met de kinderen. Na de openingsshow gaan de poorten van het park open.

Klein maar fijn park

Het park is niet heel groot maar er is genoeg te beleven. Doordat alles op loopafstand ligt, is het perfect te doen zonder buggy. Dit familiepretpark richt zich op kinderen tot 10 jaar. Voor kinderen vanaf 3 jaar zijn er al veel attracties waar ze onder begeleiding in mogen. Ze hebben zelfs een een achtbaan waar kinderen vanaf 95 centimeter in mogen. Juls Rollerskates is een erg leuke achtbaan voor je eerste achtbaanervaring.

Ze hebben zelfs een een achtbaan waar kinderen vanaf 95 centimeter in mogen.

Het park is leuk aangekleed en alle attracties hebben een eigen thema. Je kunt paardjerijden in het wilden westen of een ritje maken langs de dinosaurussen. Met een helikopter het park rond of op safari tussen de wilden dieren. De hele dag zijn er verschillende shows in het park. In de weekenden en in de vakanties is ook het theater geopend. Het hele jaar door organiseren ze ook verschillende evenementen, zoals met sinterklaas of Halloween. Achter in het park hebben ze een grote picknickweide.

Om-nom-nommm!

Féline vond het geweldig! Maar van een dagje spelen en dansen krijg je natuurlijk wel honger. Gelukkig is er genoeg keuze in het park. Aan het begin van het park zit een restaurant waar je lekker rustig kunt eten. Ze wilde graag een kindermenu van Julia. Roze limonade en alles in de kleur roze. Laat dat nou net de lievelingskleur zijn van ons meisje… En de frietjes met kipnuggets smaakten heerlijk!

Als souvenirtje nog een knuffel van Julia gekocht. Daar kon ze fijn mee spelen in de auto. Haar oogjes vielen echter na 5 minuten in de auto al dicht. Heerlijk dromen over deze superfijne dag!

Deze blogs al gelezen?

Interrailen met een dreumes? Het kan! Femke vertelt!

Femke treint deze zomer samen met haar vriend en zoontje van 1 door Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië. In haar vorige blog schrijft ze over de

Rotterdam met kinderen? Ja toch niettan!

Rotterdam, wat hebben we genoten! 2 volle dagen in deze metropool zijn eigenlijk te kort, maar genoeg om een indruk te krijgen van wat de

Op babymoon naar Nepal: een tijgerexpeditie zonder tijgers (deel 3)

Het laatste deel van onze babymoon naar Nepal was een bezoek aan Chitwan National Park, waar onder andere tijgers voorkomen. Tijgers vind ik echt fantastisch.

Volg ons ook!