Takemeto.nl interviewt… blogger Rosalie!

Auteur: Redactie

Dit artikel is gepubliceerd op: 17/03/2019

Het succes van Takemeto.nl hebben we mede te danken aan onze gastbloggers. We kunnen immers niet overal zelf naartoe, hoe graag we dat ook zouden willen 😉 En omdat we zo blij zijn dat deze enthousiaste mama’s meewerken aan ons platform, willen we ze even in het zonnetje zetten. Daarom stellen we onze gastbloggers aan jullie voor in de reeks ‘Team Take me to team stelt zich voor’.

Wie is Rosalie?

Ik ben Rosalie, 32 jaar (1986), getrouwd met Adriaan en samen hebben wij een zoon: Fedde. Fedde is alweer 1 jaar (13-03-2018) en met z’n 3tjes hebben we al wat tripjes op onze naam staan en er gaan er nog vele volgen!

Waar ging je eerste vakantie met kinderen naartoe?

Ons eerste tripje was een weekendje weg met familie naar Rekken. In verband met het 25 jarig huwelijk van mijn vader en zijn vrouw waren we uitgenodigd met de hele familie in een enorm huis. Onze eerste echt vakantie buiten Nederland was naar Frankrijk.

Welke gezinsvakantie heeft het meeste indruk op je gemaakt en waarom?

Onze vakantie naar Frankrijk was een weekje waar we erg naar uit keken. Na een flinke verbouwing en verhuizing waren we toe aan rust. Dat ging goed, tot onze auto het in Frankrijk begaf! Gelukkig konden we er om lachen en kwamen we met vervangend vervoer weer veilig thuis.

Wat was jouw meest kindvriendelijke ervaring op reis?

We zijn een weekend naar Edinburgh geweest. Ik was enorm verbaasd over de kindvriendelijkheid daar! De locals richten zich meteen op je kind(eren) en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd, of je nu in een hotel, restaurant of lunchroom bent. Top!

We zijn een weekend naar Edinburgh geweest. Ik was enorm verbaasd over de kindvriendelijkheid daar!

En wat was je minst kindvriendelijke ervaring op reis?

Gelukkig heb ik daar nog geen echt antwoord op!

Als je overal naartoe zou kunnen gaan (geld is geen issue en we doen voor het gemak even aan teleporteren), wat zou dan de bestemming zijn en waarom?

Ik wil al jaren naar Engeland en Schotland om daar een rondreis te maken. Ik ben weg van de vele series die daar zijn opgenomen en zou graag de natuur en cultuur daar opsnuiven.

Los van essentials als paspoorten en zo, welke 5 dingen zou je meenemen op reis en waarom?

  • Kinderwagen BabyZen Yoyo: mag als handbagage mee in het vliegtuig en weegt maar 6 kilo!
  • De draagzak van Tula: groeit mee met je kindje en soms kom je op plekken waar een wagen geen doen is.
  • Reserve speen en favo knuffel: mocht er een kwijt raken of er gebeurd een ongelukje, nieuw setje to the rescue!
  • Zwemluiers: zijn in het buitenland heel veel duurder!
  • Babyfoon 3G: met deze app kun je onbeperkt je kindje in de gaten houden. Zo kun je met manlief gezellig eten in het restaurant in het hotel terwijl je kindje ligt te slapen (moet je wel durven!).

En tot slot, waar gaat de eerstvolgende reis met kinderen naartoe?

In maart gaan we op Wintersport in Oostenrijk, in mei gaan we naar New York en in juni gaan we 2 weken naar Spanje! (en hopelijk staat er in het najaar nog een tripje naar Engeland op de planning!)

Meer over Rosalie weten? Bekijk dan al haar blogs op haar profielpagina!