OMG dít durfde iemand blogger Megan te vragen tijdens een vlucht met haar baby…!

Auteur: Redactie

Dit artikel is gepubliceerd op: 28/04/2019

Het succes van Takemeto.nl hebben we mede te danken aan onze gastbloggers. We kunnen immers niet overal zelf naartoe, hoe graag we dat ook zouden willen 😉 En omdat we zo blij zijn dat deze enthousiaste mama’s meewerken aan ons platform, willen we ze even in het zonnetje zetten. Daarom stellen we onze gastbloggers aan jullie voor in de reeks ‘Team Take me to team stelt zich voor’.

Wie is Megan?

Ik ben Megan Vissers, 29 jaar en woonachtig in Wijchen. Getrouwd met Roy en samen hebben wij 2 zoontjes: Blayne (2015) en Glenn (2018). Ik werk als hairstylist in een gezellige salon en in mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met mijn kinderen. Aangezien ze nu nog niet naar school gaan, proberen we zoveel mogelijk met ze op stap te gaan en op reis!

Waar ging je eerste vakantie met kinderen naartoe?

Blayne was toen 13 maanden oud. We verbleven in Sun club eldorado, gelegen in Cabo Blanco,
een zeer kindvriendelijk all inclusief resort in een rustig gelegen gebied van Mallorca, maar wel dicht bij de bekendere steden zoals Palma de Mallorca en El Arenal.

Welke gezinsvakantie heeft het meeste indruk op je gemaakt en waarom?

Dat is tot nu die onze gezinsvakantie naar Menorca! Dit was onze eerste reis met zijn 4en. Blayne was toen net 3 en Glenn was 5 maanden oud. Ondanks dat we eerder met een klein kindje hadden gevlogen was het met 2 kinderen toch weer nieuw. Desondanks ging alles perfect en kijk ik er met heimwee op terug.

Wat was jouw meest kindvriendelijke ervaring op reis?

We kwamen aan op de schipholparking en het regende pijpenstelen! De bus die ons naar het vliegveld moest brengen vertrok al bijna maar als we snel waren mochten we nog snel mee. Met een peuter en baby, buggy, 3 koffers en rugtassen best een uitdaging maar twee stellen stapten uit om ons te helpen, zodat wij toch snel maar ook droog de bus in konden!

En wat was je minst kindvriendelijke ervaring op reis?

Een mevrouw die het in het vliegtuig nodig vond te vragen of wij met onze slapende baby niet een stoel konden verplaatsen zodat mevrouw languit kon gaan liggen…

Als je overal naartoe zou kunnen gaan (geld is geen issue en we doen voor het gemak even aan teleporteren), wat zou dan de bestemming zijn en waarom?

Australië! Alles daar trekt ons aan. De zee, het eten, de cultuur, het binnenland, de dieren… Het lijkt ons geweldig als we daar een rondreis kunnen maken met een camper maar ook om een paar dagen aan het strand in een hotel te verblijven. Verder weg van hier kom je BIJNA niet en dat klinkt als een avontuur.

Het lijkt ons geweldig als we daar een rondreis kunnen maken met een camper maar ook om een paar dagen aan het strand in een hotel te verblijven.

Los van essentials als paspoorten en zo, welke 5 dingen zou je meenemen op reis en waarom?

  • Draagzak: je hebt je handen vrij en toch kun je overal met je kleintje komen,en het neemt minder ruimte in beslag als een buggy!
  • Babyfoon: waar je ook bent, je kunt ze met een gerust hard laten slapen en ze toch goed in de gaten houden.. als je bijvoorbeeld lekker op je balkonnetje zit. Je hoeft niet niet onnodig naar binnen te lopen
  • Limonade en een fles water! Een klein knijp flesje met siroop koop je tegenwoordig overal in de winkel en met een fles water kun je toch overal en iedereen voorzien van drinken zonder 100 pakjes op zak te hebben.
  • Potloden en kladblokje. Hele verhalen, tekeningen en spelletjes worden er hier gedaan onderweg. Leerzaam maar je houdt de kleintjes zo ook lekker rustig als de reis iets te lang duurt
  • Fotocamera. Ik vind het toch leuk om mooie foto’s te maken en die later te verzamelen en in een fotoalbum! Iedere reis die we hebben gemaakt staat ondertussen in onze kast. Helemaal nu ze nog klein zijn kunnen ze later alles mooi terug kijken. En zelf spieken we er ook nog regelmatig in.

En tot slot, waar gaat de eerstvolgende reis met kinderen naartoe?

Onze volgende reis gaat naar Sal, Kaapverdië. Sol dunas resort in Santa Maria! Naar het schijnt een hele kindvriendelijke plek!

Meer over Megan weten? Bekijk dan al haar blogs op haar profielpagina!