Take me to interviewt… blogger Loes!

Auteur: Redactie

Dit artikel is gepubliceerd op: 11/02/2019

Wie is Loes?

Loes is mama van Lauren (2018) en al bijna 10 jaar samen met haar man Werner. Als kind reisde zij voornamelijk naar all-inclusive resorts in Turkije en Egypte. Met haar grote liefde ontdekte ze de rest van de wereld. Minstens twee keer per jaar proberen zij op vakantie te gaan. Indonesië, Florida, Mexico, Dubai en ook vele Europese steden hebben zij samen al bezocht. In de winter gaan ze, als het even kan, samen met haar schoonfamilie op wintersport vakantie. Nu hun leven is verrijkt met baby Lauren gaan zij samen de wereld herontdekken. Op reis met een kind vraag toch om wat andere dingen, daarom bereid Loes zich extra goed voor.

Waar ging je eerste vakantie met kinderen naartoe?

Onze eerste reisbestemming samen was Mallorca. Lauren was toen 5 maanden oud. We verbleven in het plaatsje Sa Coma en vanuit daar hebben we in een huurauto het hele eiland verkend.

Welke gezinsvakantie heeft het meeste indruk op je gemaakt en waarom?

Onze eerste en tot nu toe enige vakantie naar Mallorca. Door de goede voorbereidingen hebben we echt genoten, alles klopte.

Wat was je meest kindvriendelijke ervaring op reis?

Het hotel op Mallorca was erg kindvriendelijk, zelfs op het mannentoilet waren verschoningsmogelijkheden.

Wat was je minst kindvriendelijke ervaring op reis?

We hebben op dit moment nog niets meegemaakt wat minder kindvriendelijk was. Wel ben ik er tijdens het uitzoeken van onze reis achter gekomen dat kindvriendelijk niet altijd buggyvriendelijk hoeft te betekenen.

Als je overal naartoe zou kunnen gaan (geld is geen issue en we doen voor het gemak even aan teleporteren), wat zou dan de bestemming zijn en waarom?

Een weekendje naar de Malediven. Ik stel het mezelf voor als een paradijs. Samen een weekend onszelf opsluiten in een hutje boven het water met cocktails en vers fruit. Wat zwemmen in het water een boekje lezen, heerlijk! Wel een weekendje maar hoor, voordat we onszelf gaan vervelen.

Los van essentials als paspoorten en zo, welke 5 dingen zou je dan meenemen op reis en waarom?

  1. Billendoekjes. Ze worden gebruikt voor werkelijk alles, vieze handjes ,mondjes , tafeltjes.
  2. Fotocamera. Om alle mooie momenten vast te leggen.
  3. Reisdagboek voor Lauren. Om alle reiservaringen vast te leggen voor later.
  4. XL Hydrofiele doek. Als hoeslaken, als handdoek, als dekentje, als zonnescherm, als speelkleed. Ideaal!
  5. Vloeibaar wasmiddel ook koud te gebruiken. Om kleine wasjes te doen, zodat er geen overbodige bagage mee gaat (Lees: reservere rompertjes, hydrofiele doeken etc.)

En tot slot, waar gaat de eerstvolgende reis met kinderen naartoe?

Een lang vriendenweekend naar Hellevoetsluis in december en vervolgens op wintersport in Oostenrijk in februari.

Meer over Loes weten? Bekijk dan al haar blogs op haar profielpagina!