Deel jouw kindvriendelijke tips!

Op Takemeto.nl vind je natuurlijk de leukste reisverhalen van onze 60 bloggers. Maar ook leuke hoteltips en restauranttips! Die krijgen we van mama’s als jij. Dus heb jij een kindvriendelijke hoteltip of restauranttip die iedereen moet weten? Deel hem dan op dan op Takemeto.nl!

Onze meest recente hotel- en restauranttips

Vakantiehuistip: Villa Miali Curaçao

“Afgelopen maart verbleven wij met onze kleuter van 4 en baby van 9 maanden 2 weken in een van de appartementen van Villa Miali, gelegen in de rustige villawijk Vista Royal en op een steenworp afstand van Jan Thiel Beach.”

Lees verder

Resorttip: Dolcemare Resort op Gili Air

“Een páreltje! Bij het inchecken verlengden we gelijk ons verblijf van 3 naar 5 nachten, zonder nog een voet binnen te hebben gezet. Een heerlijk klein resortje (5 kamers) op Gili Air.”

Lees verder

Hoteltip: Hilton Antwerp Old Town

Aan de bekende Groenplaats in het gezellige, bruisende centrum van Antwerpen vind je een aantal imposante gebouwen, een daarvan is het Hilton Old Town.

Lees verder

Hoteltip: hotel Rubens Antwerpen

Ga je naar Antwerpen met kinderen? Dan is Hotel Rubens is dé plek in Antwerpen om je eens lekker onder te dompelen in luxe. Midden in het bruisende centrum, in een rustige straat ligt dit sjieke en gezellige hotel.

Lees verder