Deel jouw kindvriendelijke accommodatie!

Ben jij helemaal enthousiast over het supervriendelijke personeel in dat schattige hotelletje in Madrid, of over het leuke animatieteam op die camping in Italië, of misschien wel over het fantastische vakantiehuis in Portugal met verschoningsmat en al. Deel die kindvriendelijke accommodatie dan met de andere mama’s op Takemeto.nl! *

 • Vertel ons in minimaal 1000 en maximaal 2500 karakters (tussen de 85 en 225 woorden) waarom deze accommodatie volgens jou kindvriendelijk is. Noem ook eventuele verbeterpunten.
 • Noem een paar kindvriendelijke faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een spelletjeskamer, openbare verschoningsruimte, oppasservice, et cetera. Klik op het plusje om een nieuw veld toe te voegen.
 • *Als je foto's uploadt dan geef je ons toestemming om ze te gebruiken op de website en op social media. Maximaal 5 foto's.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 40 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Vul de naam in die we mogen gebruiken bij jouw tip.
  • We gebruiken je mailadres alleen als we je nog iets willen vragen over jouw tip.

  * We behouden ons het recht voor om bepaalde tips niet te plaatsen, bijvoorbeeld als ze onwaarheden bevatten, de beschrijvingen te weinig woorden bevatten en als de inzending van overijverige hotelmedewerkers komt 😉