Zwitserland met kinderen

Een actieve vakantie met kinderen of een natuurvakantie, lekker skiën of een weekje treinen? Als je naar Zwitserland gaat kies je duidelijk voor een ander soort vakantie. En wat voor een! Nee, geen strandvakantie of bakken in de zon (alhoewel, het kan wel). In Zwitserland is alles buitengewoon goed geregeld, netjes en dus bijzonder geschikt voor een vakantie met kinderen (en baby!).

Bezoek mooie steden als Zürich, Bern, Lausanne, Basel en Luzern voor de nodige historie en moderne flair. Maar de echte magie van Zwitserland vind je in de adembenemende Zwitserse Alpen. Maak fantastische wandelingen, volg de Wilhelm Tell-route of bezoek de Zwitserse wijnhuizen.

Houden je kinderen meer van fietsen, huur dan moutainbikes en ga er samen op uit, over uitdagende bospaden en langs mooie meren en groene valleien! Vergeet niet de adembenemende treinreizen door de Alpen, zoals de beroemde Glacier Express en de Bernina Express. Die zorgen vast en zeker voor een onvergetelijke ervaring zorgen voor het hele gezin.

Als je op zoek bent naar een andersoortige vakantie met kinderen dan is Zwitserland misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de reisverhalen en praktische tips van onze bloggers!

Ontdek Zwitserland met kinderen: reisverhalen en -tips van onze mamabloggers

5 redenen voor een wintervakantie met kinderen in de Zwitserse Alpen!

Voor de winter in Nederland hoef je niet thuis te blijven, zeker dit jaar niet! Dus zoeken we het wintergevoel elders.

Lees verder

Met 2 kids treinen door natuurlijk Zwitserland!

In september 2018 ben ik met mijn man, onze zoon van 3, ons dochtertje van 5 maanden en mijn schoonouders voor een week naar Zwitserland

Lees verder