Turkije met kinderen

Turkije! Daar waar het oosten het westen ontmoet. Dit ontzettend gastvrije en enorme land leent zich perfect voor een vakantie met kinderen. Of je nu kiest voor all-inclusive resorts in Marmaris, Antalya en Bodrum, of juist voor wat minder massale maar kindvriendelijke hotels in het binnenland, je kids krijgen vast en zeker de volle aandacht van de obers en lieve omaatjes.

Houd je meer van de stad dan moet je zeker eens met kinderen naar het bruisende Istanbul. Of maak een citytrip naar Antalya en Izmir. Zijn je kids meer van de actieve vakanties boek dan een ballonvlucht over het magische Cappadocië, ga aan boord van een piratenboot in de haven van Alanya, of maak een jeepsafari dwars door de schitterende natuur. Dus denk je na over een vakantie in Turkije met kinderen, laat je dan inspireren door de reistips en ervaringen van onze bloggers. Turkije met kids is wat ons betreft een absolute aanrader!

Turkije met kinderen boek je bij:

Ontdek Turkije met kinderen: reisverhalen en -tips van onze mamabloggers

Patricia ging met haar kids naar Turkije: dit zijn haar 7 must do’s in (en om) Lara, Antalya!

In juli vorig jaar zijn we met de kinderen in Turkije geweest, om precies te zijn in een all-inclusive hotel in Lara, een badplaats dicht

Lees verder

Zó leuk kan een all-inclusive hotel in Turkije zijn!

Een ding wisten we zeker, we wilden naar de zon! In december hadden we al een beetje gekeken naar een vakantiebestemming waar in ieder geval

Lees verder

Turkije met baby

Naar Turkije met baby? Prima te doen hoor! Turkije is niet zo heel ver vliegen en er zijn genoeg kindvriendelijke hotels, met name in de bekende badplaatsen. Ze bieden alle faciliteiten die je nodig hebt voor een (eerste) relaxte vakantie met baby. Denk aan een babybedje, babystoeltjes en een waterkoker op de kamer. Zo weet je zeker dat je onbezorgd kunt genieten van je vakantie in Turkije mét je baby! Bedenk overigens wel dat in het binnenland (en zelfs in grote steden als Istanbul)  babystoeltjes niet zo vanzelfsprekend zijn. Extra tip: een draagzak is geen overbodige luxe. Desalniettemin is Turkije een zéér geschikte vakantiebestemming voor een vakantie met kids of een vakantie met baby!

Nutrilon in Turkije

Nutrilon is niet (makkelijk) te verkrijgen in Turkije. Bij de supermarktketen Migros vind je Turkse merken melkpoeder, maar die zijn vaak aan de prijs. Dus als je niet voor verrassingen wilt komen te staan, is het misschien wel fijner om je vertrouwde producten uit Nederland mee te nemen.

Pampers in Turkije

Pampers zijn in Turkije te krijgen onder de naam Prima, de bebek bezi zijn net zo absorberend en zacht als in Nederland. Is je uk meer een Huggies fan, dan heb je geluk, want ook die zijn te krijgen. Ook bij de supermarktketen Migros.

Onze favoriete reisartikelen voor een vakantie met kinderen