Thailand met kinderen

Wil je een eerste verre reis gaan maken met je kindje? Denk dan eens aan Thailand! Thailand met kinderen is heerlijk als je wilt gaan eilandhoppen, voor de natuur kiest of meer van city life bent. Ok, het is inderdaad even vliegen naar Bangkok, maar de voordelen van Thailand met kinderen zijn legio! Je zult zien, de Thai zijn écht super met kinderen – altijd hebben ze wel even tijd voor een vriendelijk gesprekje of een aai over de bol.

Vakantie Thailand

Onze inspirerende reistips en -verhalen over Thailand met kinderen

Vakantie in Thailand met kinderen

Thailand is nog relatief goedkoop, en dat geldt zeker voor het overheerlijke eten. Zijn je kinderen niet zo van de aparte gerechten? Geen zorgen, Thailand is westers genoeg, dus er is overal wel frietjes te krijgen… 😉 En daarnaast vind je op elke hoek van de straat wel een 7 Eleven (met heerlijke tosti’s!).

Je kindje zal zijn ogen uitkijken! Zo indrukwekkend zijn de vele tempels – de een nog mooier dan de ander. En wat dacht je van het bruisende Bangkok met de drijvende markt, het paleis van de keizer en al die duizenden scooters die voorbijrijden. Ook de natuur is adembenemend mooi, met zo veel andere dieren, planten en bloemen. Lees je wel even goed in over malaria en dengue. Overtuigd? Laat je dan inspireren door de reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Of ga direct naar Bangkok, Chiang Mai of de eilanden Koh Yao Yai, Koh Phi Phi of Koh Lanta.

Thailand met baby

Thailand is in veel opzichten aardig westers. Dus ga je met je baby naar Thailand, dan vind je er met name in de grotere plaatsen en op toeristische plekken winkels met goede luiers en poedermelk en fruithapjes. Zoals we al zeiden, op elke hoek van de straat vind je in Thailand wel een 7 Eleven. Daar vind je het betere Maleisische luiermerk Mamy Poko. In de betere drogisterijen (en in de Lotus Tesco) vind je merken als Pampers en Huggies. Poedermelk en fruithapjes van Nestlé vind je ook in de 7 Eleven.