Mallorca met kinderen

Hoe leuk is Mallorca met kinderen?! Nou, we weten van enthousiasme niet waar we moeten beginnen! Er is zo veel te zien en doen op dit heerlijke Spaanse eiland. Stranden? Playa de Formentor, Platja des Trenc, Playa de Muro! Water- en dierenparken? Western Water Park, Hidropark, Artestruz (struisvogelpark) en Palma Aquarium. Cultuur? Oei, de kathedraal van Palma natuurlijk, koninklijk paleis La Almudaina, Es Baluard museum met hedendaagse kunst en het Bellver kasteel. Speciale tips voor kinderen? Neem de oude houten trein van Palma naar Sóller. Een ervaring op zich! En dan vergeten we nog bijna de heerlijke Mallorcaanse keuken en de vriendelijke bevolking. Dus als je op zoek bent naar een heerlijke vakantie met kinderen dan is Mallorca misschien wel wat voor jou! Laat je hieronder inspireren door de  reisverhalen en praktische tips van onze bloggers!

Recente reistips en -verhalen over Mallorca met kinderen

Marta’s tripje met haar gezin naar Mallorca verliep niet zoals gehoopt: dít zijn haar learnings!

Als kersverse ouders gingen we met onze peuter voor het eerst op vakantie naar Mallorca. Een eiland dat op de kaart klein oogt, maar in

Dit zijn de 5 vetste en kindvriendelijkste vakantiehuizen in Europa mét zwembad van Anne!

Begin 2019 zijn Joep, Puck en ik 2 maanden wezen reizen door Zuidoost-Azië. Het was een fantastische reis, maar…

Mallorca met kinderen: dít zijn de leukste must sees!

Eind januari. Het is zo'n 22 graden onder nul en de kraamhulp en ik kletsen samen over al onze mooie reizen. Een rondreis door Indonesië.