Lanzarote met kinderen

Even helemaal weg naar Lanzarote! Dit heerlijke eiland ligt op zo’n 4,5 uur vliegen van Schiphol. Het heeft prachtige stranden en landschappen en het is perfect voor een weekje ontspanning. Geniet van de zon en de goudgele zandstranden van Playa Blanca en Puerto del Carmen. Zin in wat activiteit? Geen probleem. Er is op Lanzarotegenoeg te doen voor het hele gezin. Huur een auto en verken de indrukwekkende vulkanische landschappen van Timanfaya National Park. Breng een bezoek aan de Jameos del Agua grotten, waar de kinderen zeker zullen genieten van de mysterieuze ondergrondse tunnels.

Als de kinderen het voor het zeggen, breng dan een bezoek aan het Rancho Texas Lanzarote Park voor een dag vol met dieren, zwembaden en glijbanen. Langs de kust vind je genoeg gezellige restaurants met de heerlijke lokale gerechten. Lanzarote is wat ons betreft een must-go! Laat je inspireren door de verhalen en tips van andere gezinnen die het eiland hebben bezocht en maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie vol plezier en ontdekkingen!

Canarische Eilanden - D-reizen

Ontdek Lanzarote met kinderen: reisverhalen en -tips van onze mamabloggers

7 x leuke dingen doen op Lanzarote met baby

Een paar maanden na de mooie start met onze dochter Lot droomden we al snel weer over reizen en vakanties: waar zouden we deze keer naartoe gaan met ons nieuwe gezinnetje?

Lees verder

Babymoon op Lanzarote mét peuter: dit zijn de leukste uitjes!

Ben je het herfstweer zat? Twijfel je over een winterzonbestemming? Dan zijn de Canarische Eilanden wellicht iets voor jouw gezin. Het is er jaarrond heerlijk

Lees verder