Noorwegen met kinderen

Noorwegen, het land van de ongerepte natuur! En ook nog eens heel leuk met kinderen. Ontdek samen de werkelijk adembenemende natuur, de indrukwekkende fjorden en dito bergen. De prachtige Noorse fjorden Geirangerfjord en  Sognefjord moet je zeker hebben gezien! Boek een boottocht en geniet van het adembenemende uitzicht. Met iets oudere kids zijn de avontuurlijke wandelingen door de ongerepte natuur van Noorwegen ook heel erg leuk. Samen watervallen en gletsjers ontdekken en wilde dieren spotten. Breng als afwisseling een bezoek aan Bergen en Trondheim voor de nodige cultuur en kinderactiviteiten.

Zijn jullie een sportief gezin? Ga dan zeker samen kajakken, bergbeklimmen, fietsen of vissen. En als het weer het toelaat, kun je zelfs het noorderlicht zien aan de hemel! Hoe cool is dat?! Laat je inspireren door de verhalen en tips van andere mama’s die het land hebben bezocht en maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie vol plezier en natuurlijke schoonheid!

Ontdek Noorwegen met kinderen: reisverhalen en -tips van onze mamabloggers

Eerste vakantie met baby: Irene ging met dochter Saar op roadtrip door Denemarken en Noorwegen

We checken nog een keer de weersverwachting en nemen dan de beslissing: we gaan écht naar Denemarken en Noorwegen. De camper (geleend van mijn moeder)

Lees verder