WestCord Art Hotel – 3 stars

Spaarndammerdijk 302, 1013 ZX Amsterdam, Nederland

Aan de rand van het historische centrum van Amsterdam ligt het WestCord Art Hotel. Omdat dit hotel vlak bij het groene Westerpark (mét diverse speeltuinen) ligt, is het de ideale uitvalsbasis om de hoofdstad te ontdekken met het gezin. Samen genieten van de rust in het hotel en de drukte opzoeken wanneer jullie dat willen. Een kwartiertje wandelen door het park en je staat zo in het bruisende centrum van Amsterdam.

En hebben jullie even genoeg gewandeld, dan ligt de bushalte om de hoek! Dat is wel zo fijn als je kindje na een dag lopen vermoeide beentjes en zere voetjes heeft. In het hotel is er trouwens ook van alles te doen en te bekijken. Terwijl de kids lekker aan het spetteren zijn in het buitenzwembad kun je de unieke kunstcollectie van niemand minder dan Herman Brood gaan bekijken.

Boek een van de mooie design familiekamers met grote bedden: op aanvraag kun je ook twee of meer kamers naast elkaar boeken zodat de kinderen in de kamer naast jullie overnachten. Kindjes tot 2 jaar slapen hier gratis, mits je niet gebruikmaakt van een extra babybedje. In dat geval betaal je een toeslag van € 10 per nacht.

Goed om te weten

Bij het hotel kun je gratis parkeren. Super dus als je met de auto komt en de nodige bagage voor jullie en de kinderen mee hebt.

Bekijk dit hotel op:

Wat maakt dit hotel kindsproof?

  • Speciale kindermenu’s
  • Speeltuinen in de buurt
  • Zwembad en kinderzwembad aanwezig
  • Speciale kinderzenders op de kamer
eten-drinken-met-kinderen

Gezellige restaurants

Deze kindvriendelijke restaurants liggen op loopafstand van WestCord Art Hotel.

bezienswaardigheden-met-kinderen

Leuk om te doen met je kleine

Hieronder vind je wat leuke dingen die er in de buurt van het WestCord Art Hotel te zien en te doen zijn.

Recente blogs