The Lancaster Hotel

Plantage Middenlaan 48, 1018 DH Amsterdam, Nederland

[cq_vc_cqcarousel displaystyle=”gallery” images=”6274,6270,6268,6272,6276″ isresize2=”yes” thumbheight2=”65″]

Direct naast dierentuin Artis (!) vind je The Lancaster Hotel. Op deze groene en rustige plek in de hoofdstad is het heerlijk toeven met het hele gezin. In de buurt is er genoeg te doen: ga dieren spotten om de hoek in dé dierentuin van Amsterdam, bezoek de vele interessante musea of pak de metro en je bent supersnel op de Dam, in de Kalverstraat of in de gezellige Pijp en Jordaan.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je kids zich vervelen. Het hotel scoort hoog op kindvriendelijkheid. Bij The Lancaster Hotel mogen kinderen tot 2 jaar oud namelijk gratis overnachten én zijn er babybedjes beschikbaar. Let wel op dat je een familiekamer boekt: de standaardkamers zijn namelijk net iets te klein om met z’n allen comfortabel te verblijven.

Voordat je ’s ochtends aanschuift aan het uitgebreide ontbijt drink je op de kamer een kop thee of koffie. Er is een waterkoker aanwezig voor warm water voor flesjes of om een potje au bain-marie op te warmen. Drink niet te veel koffie op je kamer, want de cappuccino in de bar beneden is een van de lekkerste in de stad!

Bekijk dit hotel op:

Wat maakt dit hotel kindsproof?

  • Koffie en thee op de kamer
  • Speciaal kindermenu
  • Gratis voor kinderen tot 2 jaar
  • In het centrum maar toch rustig
eten-drinken-met-kinderen

Gezellige restaurants

Deze kindvriendelijke restaurants liggen op loopafstand van The Lancaster Hotel.

bezienswaardigheden-met-kinderen

Leuk om te doen met je kleine

Hieronder vind je wat leuke dingen die er in de buurt van The Lancaster Hotel te zien en te doen zijn.

Recente blogs