Sardinië met kinderen

Sardinië is wat ons betreft een waar juweeltje in de Middellandse Zee! Het is een populair eiland, want voor veel gezinnen dé bestemming voor een onvergetelijke familievakantie. Sardinië biedt jou en je kinderen de perfecte mix van zon, zee en avontuur. Rust heerlijk uit op een van de hagelwitte stranden (Spiaggia della Pelosa en Cala Goloritzé) en laat de kids eindeloos spelen en zwemmen. Duik in het azuurblauwe water, bouw zandkastelen en snorkel samen om de Sardijnse onderwaterwereld te verkennen.

Zin om Sardinië wat verder te ontdekken? Bezoek de grotten van Neptunus (beetje toeristisch is het daar wel), bewonder de mysterieuze nuraghe-torens en breng een bezoek aan het kleurrijke Castelsardo. Daar is meteen ook vanalles op watersportgebied te doen! Sardinië mag je niet verlaten zonder elke dag af te sluiten met een typisch Sardijns gerecht en de heerlijke desserts! Kortom, Sardinië wacht op jullie. Tijd om samen onvergetelijke herinneringen te maken en te genieten van een vakantie vol plezier en avontuur.

Unieke vakanties Italië

Ontdek Sardinië met kinderen: reisverhalen en -tips van onze mamabloggers

Roadtrip met kind door Noordwest-Sardinië: 5 x leuke plekjes van blogger Kelsey

Stintino, Sardinië De Amalfikust en Cinque Terre zijn natuurlijk prachtig, maar tegenwoordig barst het er van de toeristen. Heb je zin dus in prachtige Italiaanse

Lees verder