Israël met kinderen

Yes! Verrassend Israël met kinderen kunnen we wel zeggen! Want wat heeft dit land veel te bieden voor een onvergetelijke kindervakantie: de rijke cultuur in steden als Nazareth en Jeruzalem met zijn Westmuur en Tempelberg, het bruisende Tel Aviv, de stranden van Eilat en niet te vergeten de Dode Zee en het meer van Tiberias. Te veel om op te noemen.

Vanaf Amsterdam ben je al binnen 4,5 uur vliegen in Tel Aviv, ideaal voor een vakantie met kinderen en als je niet te ver wil vliegen en toch eens ergens anders heen wil! Laat je vooral ook inspireren door de reistips en ervaringen van onze bloggers. Israël met kids is wat ons betreft een aanrader!

Ontdek Israël met kinderen: reisverhalen en -tips van onze mamabloggers

Israël met kinderen? Écht heel leuk: 5 x must sees!

Je denkt waarschijnlijk niet heel snel aan een gezinsvakantie in Israël. De berichtgeving over het land is met alle enge verhalen in het nieuws vaak

Lees verder

Israël met baby

Israël met baby? Prima te doen hoor! Israël is niet te ver vliegen en er zijn genoeg kindvriendelijke hotels, die alle faciliteiten bieden die je nodig hebt voor een (eerste) vakantie met baby. Denk aan een babybedje, babystoeltjes en een waterkoker op de kamer. Uiteraard verkopen ze daar ook luiers en babyvoeding maar om niet voor verrassingen te komen staan is het misschien wel fijner om je vertrouwde producten uit Nederland mee te nemen. Dan weet je zeker dat je onbezorgd kunt genieten van je vakantie in Israël mét je baby! Kortom: Israël is een zeer geschikte vakantiebestemming voor een vakantie met kids of een vakantie met baby!