Chouette Hôtel

237, Rue de la Convention, 75015, Parijs, Frankrijk

Aan de Rue de la Convention vind je het mooi gestijlde, rustige hotel Chouette. Het hotel ligt in het zuidelijk deel van het centrum van Parijs, in het 15e arrondissement. Dicht bij verschillende leuke restaurantjes, cafeetjes en de Convention markt. In de (overigens veilige) buurt vind je vlak bij het Georges Brassens park. Een heerlijke plek voor kinderen, dus daar moet je zeker ook even naartoe met je kleine! Op een paar minuten lopen ligt metrostation Convention, en dus ben je zo in Montparnasse en Montmartre. Parijs ligt praktisch aan je voeten.

Hotel Chouette is modern en toch warm en gezellig ingericht. Het heeft een 24-uursreceptie en gratis wifi. Het personeel is bijzonder behulpzaam en vriendelijk.

En dan de kamers! Die zijn zeker voor Parijse begrippen aan de grote kant en hebben alle flatscreen-tv. Helaas is er op geen van de kamers een waterkoker aanwezig. Maar in de lobby vind je een waterkoker (naast het Nespresso-apparaat). Dus elke ochtend kom je gewoon aan warm water voor het flesje, en maak meteen een koffietje voor jezelf.

We vinden overigens wel dat er wat weinig opbergruimte in de kamers is. De bedden zijn heerlijk zacht en de kamers zijn ’s avonds goed donker. Je dag begin je dus vast en zeker uitgerust! En helemaal met het lekkere ontbijt dat ze serveren in de gezellige ontbijtruimte. Het ontbijt is simpel, gevarieerd, maar wel wat prijzig.

Bekijk dit hotel op:

Wat maakt dit hotel kidsproof?

  • Baby-/kinderbedje aanwezig op aanvraag
  • Vrij grote kamers
  • Vriendelijk en behulpzaam personeel
  • Geen waterkoker op de kamer
eten-drinken-met-kinderen

Gezellige restaurants

Deze kindvriendelijke restaurants liggen op loopafstand van Chouette Hôtel.

bezienswaardigheden-met-kinderen

Leuk om te doen met je kleine

Hieronder vind je wat leuke dingen die er in de buurt van Chouette Hôtel te zien en te doen zijn.

Recente blogs