Novotel Bordeaux Lac

Avenue Jean Gabriel Domergue, 33300 Bordeaux, Frankrijk

[cq_vc_cqcarousel displaystyle=”gallery” images=”6866,6868,6870,6876,6872,6874″ isresize2=”yes” thumbheight2=”65″]

Aan de oever van het meer van Bordeaux vind je het moderne en zeer kindvriendelijke Novotel Bordeaux Lac (hoe kan het ook anders). Met de Parc des Expositions Lijn C tramhalte om de hoek ben je snel bij de mooiste bezienswaardigheden van Bordeaux. Maar ook in de buurt van het hotel is voldoende te zien en doen: wat dacht je van een bezoekje aan het Matmut Atlantique Stadium of misschien een wandeling naar de oude onderzeeërbasis uit WO II?

Op de trendy familiekamers mogen 2 kinderen onder de 16 gratis verblijven als ze een kamer met jullie delen. Op de kamers is alles aanwezig wat je nodig hebt: heerlijke bedden, kabeltelevisie en gratis wifi. Het lieve personeel zorgt voor een warm welkom. En zijn jullie iets eerder dan gepland? Als de kamer schoon is, is dat helemaal geen probleem. Schuif alvast aan voor een kopje thee (of beter nog, een lekker glas bordeaux) aan de bar of neem met het hele gezin een frisse duik in het zwembad.

Terwijl jullie wat relaxen, kan je kindje zijn gang gaan in de speelruimte van het hotel. Heb je geen zin om ’s avonds nog de deur uit te gaan? Dan eet je toch lekker in het hotel?! En kinderen kunnen zonder problemen mee-eten: ze hebben er heerlijke kindermaaltijden. Heerlijk toch, vakantie?

Goed om te weten

Bij deze accommodatie kun je gratis parkeren.

Bekijk dit hotel op:

Wat maakt dit hotel kindsproof?

  • Kindermaaltijden in het restaurant
  • Ruime familiekamers
  • Geluiddichte kamers
  • Buitenzwembad
eten-drinken-met-kinderen

Gezellige restaurants

Deze kindvriendelijke restaurants liggen op loopafstand van Novotel Bordeaux Lac.

bezienswaardigheden-met-kinderen

Leuk om te doen met je kleine

Hieronder vind je wat leuke dingen die er in de buurt van Novotel Bordeaux Lac te zien en te doen zijn.

Recente blogs