The Montana Hotel

67/69 Gloucester Road, Londen, Engeland, SW7 4PG, Verenigd Koninkrijk

[cq_vc_cqcarousel displaystyle=”gallery” images=”6494,6488,6492,6496,6490″ isresize2=”yes” thumbheight2=”65″]

In de diverse Londense wijk Kensington vind je The Montana Hotel. Het hotel heeft ‘maar’ 3 sterren, toch is deze plek geliefd bij vooral families. Dat komt onder andere door de goede ligging. Het ligt namelijk vlak bij metrostation Gloucester Road (slechts 3 minuten lopen!). Het is misschien niet enorm luxe, maar dit hotel is wel de perfecte uitvalsbasis als je met de kids Londen wilt ontdekken.

Op de familiekamers vind je een koelkastje, handig als je wat te eten of te drinken wilt bewaren. Ook staat er een waterkoker op de kamer voor een kop thee in de ochtend en een flesje melk voor de kleine. Even een boek lezen of tot rust komen? Zet je kinderen voor de flatscreen-tv. Kan best op vakantie!

Kinderen tot 5 jaar verblijven gratis in The Montana Hotel, als ze maar in de bedden slapen die al op de kamer staan. Ook voor het gebruik van babybedjes voor kindjes tot 2 jaar hoef je niets extra te betalen! Voordat jullie op pad gaan om de Londen Eye of Buckingham Palace te ontdekken kun je tegen extra betaling aanschuiven bij het ontbijt: heerlijke knapperige broodjes met verse vleeswaren. Voor the real deal boek je een echt Engels ontbijt met worstjes, eieren en toast.

Bekijk dit hotel op:

Wat maakt dit hotel kindsproof?

  • Waterkoker op de kamer
  • Zeer vriendelijk personeel
  • Kinderen tot 5 jaar gratis
eten-drinken-met-kinderen

Gezellige restaurants

Deze kindvriendelijke restaurants liggen op loopafstand van The Montana Hotel.

bezienswaardigheden-met-kinderen

Leuk om te doen met je kleine

Hieronder vind je wat leuke dingen die er in de buurt van The Monana Hotel te zien en te doen zijn.

Recente blogs