Park City Grand Plaza Kensington

18-30 Lexham Gardens, London, W8 5JE, Verenigd Koninkrijk

[cq_vc_cqcarousel displaystyle=”gallery” images=”6453,6461,6455,6459,6463,6457″ isresize2=”yes” thumbheight2=”65″]

Een superleuk hotel en ook nog eens in het exclusieve Kensington! Een van de leukste wijken van Londen, vinden wij! Je hebt Harrods natuurlijk in de buurt, maar ook het Victoria & Albert Museum, het Natural History Museum én het Science Museum. En niet te vergeten een paar mooie parken, waaronder het heel bekende Hyde Park en Holland Park.

Bij binnenkomst van Hotel The Park City Grand Plaza weet je zeker dat dit de juiste accommodatie met kinderen is: petje af voor het lieve personeel dat zowel interesse heeft in jou als in je kids. Voor kindjes tot 2 jaar betaal je geen toeslag voor een babybedje en voor kinderen tot 4 jaar ook niet als ze in de reeds aanwezige bedden slapen. The Park City Plaza ligt in een rustige buurt en de kamers zijn goed geïsoleerd, dus jullie slapen ongetwijfeld als een bos roosjes!

Alle kamers beschikken verder over een flatscreen-tv, een radio-cd-speler van Bose, een waterkoker, wifi en breedbandinternet. In het restaurant serveren ze elke ochtend een lekker en simpel ontbijt.

Goed om te weten

Bij de receptie van Hotel The Park City Grand Plaza Kensington koop je (met korting) toegangskaartjes voor leuke toeristische bezienswaardigheden en activiteiten.

Bekijk dit hotel op:

Wat maakt dit hotel kindsproof?

  • Personeel zeer (kind)vriendelijk
  • Lift aanwezig
  • Ruime familiekamers
  • Geen waterkoker op de kamer
  • Ontbijt is goed, maar beperkte keuze
eten-drinken-met-kinderen

Gezellige restaurants

Deze kindvriendelijke restaurants liggen op loopafstand van Park City Grand Plaza.

bezienswaardigheden-met-kinderen

Leuk om te doen met je kleine

Hieronder vind je wat leuke dingen die er in de buurt van Park City Grand Plaza te zien en te doen zijn.

Recente blogs