Australië met kinderen

Droom jij stiekem ook van een vakantie in Australië met kinderen of met een baby? Laat je inspireren en bereid je goed voor, want een rondreis down under is niet iets wat je zomaar even doet. Met een tussentop ben je al snel 22 uur aan het reizen. Maar goed, dan kun je wél zeggen dat jullie aan de andere kant van de wereld zijn! Klaar voor een rondreis met het gezin door Australië! Westkust, oostkust, outback, het maakt niet uit, het is allemaal fantastisch: huur een camper, een auto of neem een binnenlandse vlucht. Ervaar het échte Australië met kids. En trek er genoeg tijd voor uit en neem onderweg voldoende rust, want Australië is gróóóóót!

Wát zullen jullie genieten! Vriendelijke mensen, mooie stranden en oogverblindende natuur. Must sees? Wat dacht je van de Great Ocean Road, Great Barrier Reef, de beroemde Blue Mountains, Bungle Bungle Range en Kakadu National Park? Blijf ook gewoon een paar dagen in bruisende steden als Sydney, Melbourne en Brisbane. Maar ook Perth en Cairns zijn de moeite waard.

In de grotere Australische steden vind je vaak goede medische zorg, babymelk, luiers en andere producten. Mocht je liever je eigen vertrouwde merken mee willen nemen dan kan dat natuurlijk ook; dan heb je gelijk wat ruimte over voor souvenirs op de terugreis 😉 Australische restaurants hebben vaak een kindermenu of houden rekening met de grootte van de porties. Ook hotels  en motels zijn ingespeeld op kinderen met spelletjeskamers, een speeltuin en een verkwikkend zwembad.

Ben je op zoek naar informatie over Australië met kinderen? Laat je inspireren door de mooie reisverhalen en praktische tips van onze bloggers hieronder! Of ga direct door naar informatie over de steden Sydney, MelbournePerth of Brisbane.