Vind jouw kindvriendelijke bestemming

Laat je inspireren door de reiservaringen en tips van andere mama’s en kies jouw ideale vakantiebestemming!

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

De top 3 populairste bestemmingen op Takemeto.nl

Met kinderen op vakantie in Europa

albanie-met-kinderen-header

Albanië

Ben je op zoek naar een mooie vakantiebestemming met kinderen? Dan is prachtig Albanië misschien wel iets voor jou. Laats je inspireren door de tips en ervaringen van onze bloggers op de Albanië met kinderen pagina!

Brussel met kinderen Atomium

België

België is een favoriete vakantiebestemming van veel Nederlanders. Het is lekker dicht bij huis en in een groot deel van Vlaanderen kun je ook nog eens gewoon Nederlands spreken. Je bent in het buitenland, en toch ook weer niet. Lees er alles over op de kindervakantie België pagina of ga direct naar onderstaande steden:

Antwerpen | Brussel

bosnie-met-kinderen-header1

Bosnië

Bosnië met kinderen! Ben je op zoek naar een leuke bestemming voor een vakantie met kinderen? Misschien is Bosnië wat voor jou en je gezin! Benieuwd naar andere reiservaringen en tips over Bosnië met kids? Bekijk dan onze Bosnië met kinderen pagina!

duitsland-met-kinderen-moesel

Duitsland

Jawohl… een stedentripje, lekker wandelen in de natuur, of een weekendje pretpark: in Duitsland kan het allemaal. Wij zijn dol Duitsland en vooral op de Duitse Gemütlichkeit. Lees er alles over op de kindervakantie Duitsland pagina.

Berlijn | Hamburg| Winterberg

engeland-met-baby

Engeland

Een zomervakantie in Engeland met kinderen. We horen je bijna denken. Aan van alles maar niet aan een strandvakantie. En toch kan het! En wel in de subtropische graafschappen Somerset, Dorset, Cornwall en Devon. Lees er alles over op de Engeland met kinderen pagina.

Londen | Birmingham

formentera-met-kinderen-header-1

Formentera

Formentera met kinderen, misschien niet het eerste waar je aan denkt. Toch heeft het veel te bieden! Wat dacht je van prachtige stranden, helder water en een relaxte sfeer. Perfect dus voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin! Lees meer op onze Formentera met kinderen pagina.

Frankrijk

Ouh là là, la France…! Voor veel Nederlanders is Frankrijk al jaren vakantiebestemming numéro un. Met name ouders die op zoek zijn naar dé perfecte kindervakantie, komen er graag. Lees meer over kindervakantie Frankrijk of ga direct naar onderstaande steden:

Parijs | Bordeaux | Marseille

5-tips-gran-canaria-met-kids

Gran Canaria

Hmmm wat zeg je ervan: even weg uit de kou en regen, samen lekker de zon in. Dan is Gran Canaria jouw volgende bestemming! Een (vrijwel) altijd zonnig eiland op slechts 4 uurtjes vliegen! Lees er alles over op de Gran Canaria met kinderen pagina.

Maspalomas | Las Palmas

kreta-met-kinderen

Griekenland

Bij een kindervakantie in Griekenland denk je snel aan heerlijke strandvakantie op bekende eilanden als Rhodos, Corfu en Kreta. Maar wat dacht je van die andere 6.000? Of het indrukwekkende vasteland? Lees er alles over op de Griekenland met kinderen pagina.

Athene |

ibiza-met-kinderen

Ibiza

Whoah! We’re going to Ibiza.. En dit keer met je kindje! Het Spaanse eiland is onze favoriete bestemming. Het is hét partyeiland bij uitstek, maar Ibiza is ook hartstikke leuk met kinderen. Lees er alles over op de pagina Ibiza met kinderen

Ibiza Stad | Sant Antoni de Portmany | Santa Eulària des Riu

blog-ijsland-met-kinderen

IJsland

IJsland… Vast niet de eerste bestemming waar je aan denkt als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen. Toch heeft dit eiland in de uiterste uithoek van Europa veel te bieden. Lees er alles over op de IJsland met kinderen pagina.

Reykjavik | Hallgrimskirkj

israel-met-kinderen-header

Israël

Verrassend Israël! Dit land heeft werkelijk alles voor een onvergetelijke kindervakantie: de mooie stranden van Eilat, rijke cultuur in steden als Nazareth en Jeruzalem en bruisend Tel Aviv. Lees er alles over op de kindervakantie Israël pagina.

Jeruzalem | Nazareth

italie-met-kinderen

Italië

Guarda l’Italia che bella! Kijk eens hoe mooi Italië is! De laars van Europa is een topbestemming, en helemaal voor een vakantie met kinderen. Lees er alles over op de kindervakantie Italië pagina.

Rome | Florence | Milaan

kaapverdie-met-kinderen-header

Kaapverdië

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Kaapverdië misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Kaapverdië met kinderen pagina.

babymoon-oktober-kos

Kos

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Kos misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Kos met kinderen pagina.

Kefalos | Kos

kreta-met-kinderen

Kreta

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Kreta misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Kreta pagina.

Rethymnon | Chania

lanzarote-header

Lanzarote

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Lanzarote misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Lanzarote pagina.

split-kroatie-met-kinderen

Kroatië

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Kroatië misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Kroatië met kinderen pagina.

palma-de-mallorca-met-baby

Mallorca

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Mallorca misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Mallorca met kinderen pagina.

Palma | Alcúdia

kindervakantie-nederland

Nederland

Een vakantie met kinderen in eigen land? Waarom ook niet! Nederland heeft veel te bieden. Denk aan de vele prachtige steden en mooie dorpjes, duik de mooie natuur in en geniet van uitgestrekte landschappen. Lees er alles over op de Nederland met kinderen pagina.

Amsterdam | Utrecht | Den Haag | Texel | Vlieland | Schiermonnikoog | Terschelling | Maastricht

noorwegen-met-kinderen-header

Noorwegen

Ben je op zoek naar een vakantie met kinderen? Denk dat eens aan de prachtige bestemming Noorwegen. Laat je inspireren door de tips en ervaringen van onze bloggers op de Noorwegen met kinderen pagina.

noord-macedonie-met-kinderen

Noord-Macedonië

Ben je op zoek naar een verrassende vakantiebestemming met kinderen? Denk dan eens aan Noord-Macedonië. Onze bloggers vertellen je er alles over op de Noord-Macedonië met kinderen pagina.

oostenrijk-met-kinderen

Oostenrijk

Zoeffff… Fantastisch als je die kleintjes van de helling af ziet gaan! En waar kan dat beter dan in Oostenrijk. Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Oostenrijk met kinderen pagina.

Wenen | Salzburg

header-peloponnesos-met-kinderen

Peloponnesos

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Peloponnesos misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Peloponnesos met kinderen pagina.

wroclaw-met-kinderen-polen-header

Polen

Ben je op zoek naar een leuke vakantiebestemming met kinderen? Dan is Polen misschien wel wat voor jou! Lees er alles over op onze Polen met kinderen pagina. Ben je meer geïnteresseerd in een stedentrip naar Polen? Denk dan eens aan Krakau of Wroclow en laat je inspireren door de blogs over deze steden met kinderen op de Krakau met kinderen of Wroclaw met kinderen pagina.

Kindvriendelijk Portugal

Portugal

Of je nu de zee opzoekt of liever het binnenland gaat ontdekken: je zult gegarandeerd genieten van een gezellige kindvriendelijke vakantie in het meest zuidwestelijke puntje van Europa! Lees er alles over op de kindervakantie Portugal pagina of ga direct door naar de stad:

Lissabon

sardinie-met-kinderen-header

Sardinië

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Sardinië misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Sardinië pagina.

schotland-met-kinderen-header

Schotland

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Schotland misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Schotland met kinderen pagina.

Edinburgh |

sicilie-met-kinderen-header

Sicilië

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Sicilië misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Sicilië pagina.

slovenie-ljubljana-met-kinderen-header

Slovenië

Slovenië is een heerlijk land voor een kindervakantie. Maar Slovenië is meer dan dat. Lees er alles over op de Slovenië met kinderen pagina.

Spanje

Spanje is een heerlijk land voor een kindervakantie. Je hebt er vrijwel het hele jaar zon, mooie stranden en lekker eten. Maar Spanje is meer dan die eeuwige zon, zee en sangría. Lees er alles over op Spanje met kinderen of ga direct naar onderstaande steden:

Madrid | Barcelona | Valencia | Sevilla | Málaga

praag-met-kinderen-header

Tsjechië

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Tsjechie misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Tsjechië met kinderen pagina. Meer interesse in een stedentrip naar Tsjechie? Ga dan meteen naar onze Praag met kinderen pagina!

turkije-met-kinderen-header

Turkije

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Turkije misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Turkije pagina.

zakynthos-met-kinderen-header

Zakynthos

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Zakynthos misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Zakynthos pagina.

zweden-header

Zweden

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Zweden misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Zweden met kinderen pagina. Liever een stedentrip naar Zweden? Ga dan direct naar de Stockholm met kinderen pagina.

trubsee-engelberg-zwitserland-met-kids-header

Zwitserland

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Zwitserland misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Zwitserland pagina.

Met kinderen op vakantie in Noord-Amerika

canada-met-kinderen-header

Canada

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Canada misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Canada pagina.

Vancouver | Toronto | Quebec

miami-met-kinderen-vakantie

Florida

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Florida misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Florida pagina.

verenigde-staten

Verenigde Staten

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Verenigde Staten misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Verenigde Staten met kinderen pagina.

MiamiNew York City | Washington

Met kinderen op vakantie in Midden-Amerika

belize-met-kinderen-header

Belize

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Belize misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Belize pagina.

Belize-stad | Belmopan

bonaire-met-kinderen-header

Bonaire

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Bonaire misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Bonaire pagina.

jetlag-baby-curacao

Curaçao

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Curaçao misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Curaçao pagina.

Willemstad

Test

Cuba

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Cuba misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Cuba met kinderen pagina.

Havana | Trinidad

reisverslag-costa-rica-met-kinderen

Costa Rica

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Costa Rica misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Costa Rica pagina.

San José | Tortuguero

guatemala-met-kinderen

Guatemala

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Guatemala misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Guatemala met kinderen pagina.

Guatemala-Stad | Antigua

honduras-met-kinderen-roatan-header

Honduras

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Honduras misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Honduras pagina.

mexico-met-dreumes-chichen-itza

Mexico

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Mexico misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Mexico met kinderen pagina.

Tulum | Cancun

Met kinderen op vakantie in Zuid-Amerika

brazilie-met-kinderen

Brazilië

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Brazilië misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Brazilië met kinderen pagina.

Rio de Jenairo |

ecuador-galapasos-met-dreumes

Ecuador

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Ecuador misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Ecuador met kinderen pagina.

Quito | Baños

suriname-met-kinderen

Suriname

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Suriname misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Suriname met kinderen pagina.

Paramaribo | Nieuw-Amsterdam

Met kinderen op vakantie in Azië

header-blog-bali-baby

Bali

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Bali misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Bali met kinderen pagina.

Kuta | Ubud

ankor-wat-cambodja-met-onze-dreumes-header

Cambodja

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Cambodja misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Cambodja pagina.

Siem Reap

dubai-met-baby-header

Dubai

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Dubai misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Dubai met kinderen pagina.

Abu Dhabi | Muscat

filipijnen-manilla-met-kinderen-header

De Filipijnen

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is de Filipijnen misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Filipijnen pagina.

eerste-verre-reis-baby-bali

Indonesië

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Indonesië misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Indonesië pagina.

Jakarta | Bandung

babymoon-japan-header

Japan

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Japan misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Japan pagina.

malediven-met-kinderen-header1

Malediven

Als je op zoek bent naar een exclusieve en bijzondere vakantie met kinderen dan zijn de Malediven misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Malediven met kinderen pagina.

maleisie-met-kids-header

Maleisië

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Maleisië misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Maleisië pagina.

singapore-met-kinderen-vakantie

Singapore

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Singapore misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Singapore pagina.

Singapore(stad)

nine-arch-bridge-sri-lanka

Sri Lanka

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Sri Lanka misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Sri Lanka met kinderen pagina.

Colombo | Kandy

taiwan-met-kinderen-header

Taiwan

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen of een ‘Babymoon’ dan is Taiwan misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Taiwan met kinderen pagina.

thailand-met-kinderen-header

Thailand

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Thailand misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Thailand met kinderen pagina.

Bangkok | Chiang Mai | Koh Yao Yai | Koh Phi Phi | Koh Lanta

dubai-met-baby-header

Verenigde Arabische Emiraten

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is de Verenigde Arabische Emiraten misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Verenigde Arabische Emiraten pagina. Of ga direct naar de Dubai met kinderen pagina.

Dubai

rondreis-vietnam-met-dreumes-ha-long-bay

Vietnam

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Vietnam misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Vietnam pagina.

Hanoi | Hue | Cat Ba | Hoi An | Ho Chi Minh

Met kinderen op vakantie in Afrika

botswana-met-kinderen-header

Botswana

Als je op zoek bent naar een bijzondere vakantiebestemming met kinderen dan is Botswana misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Botswana met kinderen pagina.

marrakesh-babymoon-lisette

Marokko

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Marokko misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Marokko pagina.

Marrakesh

namibie-met-kinderen-header

Namibië

Als je op zoek bent naar een bijzondere reis met kinderen dan is Namibië misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Namibië met kinderen pagina.

met-kinderen-naar-zuid-afrika

Zuid-Afrika

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Zuid-Afrika misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Zuid-Afrika met kinderen pagina.

Kaapstad | Oudtshoorn | Johannesburg

Met kinderen op vakantie in Oceanië

header-shell-beach-manly-iris

Australië

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Australië misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Australië pagina.

Sydney | Perth | Brisbane | Melbourne

nieuw-zeeland-met-kinderen

Nieuw-Zeeland

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Nieuw-Zeeland misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Nieuw-Zeeland pagina.