Bekijk onze kindvriendelijke bestemmingen

Vul je ideale vakantiebestemming in en bekijk het aanbod. Of laat je inspireren door onze selectie topbestemmingen.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Kindervakanties in Europa

Parijs met kinderen

Frankrijk

Ouh là là, la France…! Voor veel Nederlanders is Frankrijk al jaren vakantiebestemming numéro un. Met name ouders die op zoek zijn naar dé perfecte kindervakantie, komen er graag. Lees meer over kindervakantie Frankrijk of ga direct naar onderstaande steden:

Parijs | Bordeaux

kinderactiviteiten-barcelona

Spanje

Spanje is een heerlijk land voor een kindervakantie. Je hebt er vrijwel het hele jaar zon, mooie stranden en lekker eten. Maar Spanje is meer dan die eeuwige zon, zee en sangría. Lees er alles over op kindervakantie Spanje of ga direct naar onderstaande steden:

Madrid | Barcelona | Valencia | Sevilla

ibiza-met-kinderen

Ibiza

Whoah! We’re going to Ibiza.. En dit keer met je kindje! Het Spaanse eiland is onze favoriete bestemming. Het is hét partyeiland bij uitstek, maar Ibiza is ook hartstikke leuk met kinderen. Lees er alles over op de pagina Ibiza met kinderen

Ibiza Stad | Sant Antoni de Portmany | Santa Eulària des Riu

Brussel met kinderen Atomium

België

België is een favoriete vakantiebestemming van veel Nederlanders. Het is lekker dicht bij huis en in een groot deel van Vlaanderen kun je ook nog eens gewoon Nederlands spreken. Je bent in het buitenland, en toch ook weer niet. Lees er alles over op de kindervakantie België pagina of ga direct naar onderstaande steden:

Antwerpen | Brussel

Kindvriendelijk Portugal

Portugal

Of je nu de zee opzoekt of liever het binnenland gaat ontdekken: je zult gegarandeerd genieten van een gezellige kindvriendelijke vakantie in het meest zuidwestelijke puntje van Europa! Lees er alles over op de kindervakantie Portugal pagina of ga direct door naar de stad:

Lissabon

italie-met-kinderen

Italië

Guarda l’Italia che bella! Kijk eens hoe mooi Italië is! De laars van Europa is een topbestemming, en helemaal voor een vakantie met kinderen. Lees er alles over op de kindervakantie Italië pagina.

Rome | Florence | Milaan

duitsland-met-kinderen-moesel

Duitsland

Jawohl… een stedentripje, lekker wandelen in de natuur, of een weekendje pretpark: in Duitsland kan het allemaal. Wij zijn dol Duitsland en vooral op de Duitse Gemütlichkeit. Lees er alles over op de kindervakantie Duitsland pagina.

Berlijn | Hamburg| Winterberg

engeland-met-baby

Engeland

Een zomervakantie in Engeland met kinderen. We horen je bijna denken. Aan van alles maar niet aan een strandvakantie. En toch kan het! En wel in de subtropische graafschappen Somerset, Dorset, Cornwall en Devon. Lees er alles over op de Engeland met kinderen pagina.

Londen | Birmingham

kindervakantie-nederland

Nederland

Een vakantie met kinderen in eigen land? Waarom ook niet! Nederland heeft veel te bieden. Denk aan de vele prachtige steden en mooie dorpjes, duik de mooie natuur in en geniet van uitgestrekte landschappen. Lees er alles over op de Nederland met kinderen pagina.

Amsterdam | Den Haag | Texel

israel-met-kinderen-header

Israël

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Israël misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Israël pagina.

Jeruzalem | Nazareth

5-tips-gran-canaria-met-kids

Gran Canaria

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Gran Canaria misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Gran Canaria met kinderen pagina.

Maspalomas | Las Palmas

blog-ijsland-met-kinderen

IJsland

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is IJsland misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de IJsland met kinderen pagina.

Reykjavik | Hallgrimskirkj

oostenrijk-met-kinderen

Oostenrijk

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Oostenrijk misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Oostenrijk pagina.

Wenen | Salzburg

kreta-met-kinderen

Griekenland

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Griekenland misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Griekenland met kinderen pagina.

Athene |

babymoon-oktober-kos

Kos

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Kos misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Kos met kinderen pagina.

Kefalos | Kos

kreta-met-kinderen

Kreta

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Kreta misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Kreta pagina.

Rethymnon | Chania

palma-de-mallorca-met-baby

Mallorca

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Mallorca misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Mallorca met kinderen pagina.

Palma | Alcúdia

Kindervakanties in Noord- en Midden-Amerika

cruisen-met-kids-carribean-header

Belize

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Belize misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Belize pagina.

Belize-stad | Belmopan

mexico-met-dreumes-chichen-itza

Mexico

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Mexico misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Mexico met kinderen pagina.

Tulum | Cancun

Test

Cuba

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Cuba misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Cuba met kinderen pagina.

Havana | Trinidad

reisverslag-costa-rica-met-kinderen

Costa Rica

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Costa Rica misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Costa Rica pagina.

San José | Tortuguero

guatemala-met-kinderen

Guatemala

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Guatemala misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Guatemala met kinderen pagina.

Guatemala-Stad | Antigua

verenigde-staten

Verenigde Staten

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Verenigde Staten misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Verenigde Staten met kinderen pagina.

MiamiNew York City

Kindervakanties in Azië

eerste-verre-reis-baby-bali

Indonesië

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Indonesië misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Indonesië pagina.

Jakarta | Bandung

header-blog-bali-baby

Bali

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Bali misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Bali met kinderen pagina.

Kuta | Ubud

nine-arch-bridge-sri-lanka

Sri Lanka

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Sri Lanka misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Sri Lanka met kinderen pagina.

Colombo | Kandy

rondreis-vietnam-met-dreumes-ha-long-bay

Vietnam

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Vietnam misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Vietnam pagina.

Hanoi | Hue

engeland-met-baby

Thailand

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Thailand misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Thailand met kinderen pagina.

Bangkok | Chiang Mai

dubai-met-baby-header

Dubai

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Dubai misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Dubai met kinderen pagina.

Abu Dhabi | Muscat

singapore-met-kinderen-vakantie

Singapore

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Singapore misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Singapore pagina.

Singapore

Kindervakanties in Zuid-Amerika

jetlag-baby-curacao

Curaçao

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Curaçao misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Curaçao pagina.

Willemstad

ecuador-galapasos-met-dreumes

Ecuador

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Ecuador misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Ecuador met kinderen pagina.

Quito | Baños

suriname-met-kinderen

Suriname

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Suriname misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de Suriname met kinderen pagina.

Paramaribo | Nieuw-Amsterdam

Kindervakanties in Afrika

met-kinderen-naar-zuid-afrika

Zuid-Afrika

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Zuid-Afrika misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Zuid-Afrika pagina.

Kaapstad | Johannesburg

Kindervakanties in Oceanië

header-shell-beach-manly-iris

Australië

Als je op zoek bent naar een vakantie met kinderen dan is Australië misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren door de pure reisverhalen en praktische tips van onze bloggers! Lees er alles over op de kindervakantie Australië pagina.

Sydney | Melbourne